Moet kit bij de voegen van een achterwand passen?

Bij het breeuwen van uw backsplash kunt u het beste de kleur van het breeuwen afstemmen op de kleur van het voegwerk, niet op het aanrechtblad. Om dit te bereiken kunt u siliconenkit in dezelfde kleur gebruiken. Het is essentieel om breeuwmiddel te gebruiken waar het aanrechtblad en de backsplash samenkomen, evenals aan de bovenkant en de randen van het aanrecht. Dit voorkomt dat er water tussen uw tegels en de muur sijpelt of achter uw aanrechtblad naar binnen sijpelt.Water dat op deze manier in uw muur dringt, kan schimmel, rot en schade veroorzaken. Bespaar geld en voorkom toekomstige kopzorgen door uw achterwand tijdens de installatie te breeuwen.

Moet u uw achterwand kitten?

Het is essentieel om de onderkant, bovenkant, hoeken en randen van uw tegelachterwand af te dichten met kit. De reden hiervoor is dat kit een flexibele waterdichte afdichting vormt. Als uw huis zich vestigt en verschillende oppervlakken (werkbladen en kasten) uitzetten of krimpen door temperatuursveranderingen, zal kit mee buigen met de veranderingen, waardoor een waterdichte afdichting blijft bestaan en waterschade aan uw muren wordt voorkomen.

 • Gebruik kit om de ruimte tussen de backsplash en andere oppervlakken, zoals aanrechten, kasten en muren, af te dichten.
 • Gebruik kit om de hoeken af te dichten na het plaatsen van de tegels.
 • Kit blootgestelde boven- en zijkanten van de tegel.
 • De kit buigt mee met de bewegingen en verzakkingen van oppervlakken en zorgt voor een langdurige waterdichte afdichting.
 • Voegen tussen oppervlakken en in hoeken zullen barsten en uitvallen.

Voegen zijn geen effectieve vervanging voor kit bij het opvullen van de ruimte tussen de tegel en het aanrecht, of waar de achterwand eindigt en de muur begint. Voegen buigen niet zoals kit dat doet. Als in deze toepassingen voegsel wordt gebruikt, zal het geleidelijk afbrokkelen en openingen achterlaten waar vocht kan binnendringen.

Wat is de beste kit voor uw keukenachterwand?

Kies een siliconenkit in bijpassende kleur voor uw backsplash. Dit type kit kan worden gekocht in verschillende tinten die passen bij elk type voegmiddel. Zo kunt u de essentiƫle delen van uw backsplash breeuwen zonder het uiterlijk van uw tegelinstallatie te verpesten.

 • Gebruik deze bijpassende kit om uw achterwand af te dichten zonder het uiterlijk van uw tegelwerk te beschadigen.
 • Silicone is het beste materiaal voor backsplash caulk, omdat het flexibel en waterdicht blijft na verloop van tijd.

Hoewel latex kit in verschillende kleuren verkrijgbaar is, kunt u het beste kiezen voor siliconen, omdat siliconen niet zo snel uitharden en afbreken als andere soorten kit. Het blijft buigzaam en behoudt jarenlang een waterdichte afsluiting.

Color Matched Silicone Caulk - Southern Grouts & Mortel (39 Kleuren) (Mocha) $25,99 Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u. 11/30/2022 08:10 am GMT

Hoe kit je tussen het werkblad en de achterwand?

Het goed afkitten van uw backsplash begint bij de installatie. Laat bij de installatie van uw backsplash een ruimte van 1/8 inch tussen het tegelwerk en het aanrecht. Laat ook een ruimte van 1/8 inch in de hoeken en tussen de tegels en andere voorzieningen, zoals ovenroosters en kasten.

 • Laat 3 mm ruimte tussen de tegel en alle andere oppervlakken, inclusief het aanrecht.
 • Breng in de ruimte tussen de tegel en het aanrecht een kraal siliconenkit in dezelfde kleur aan.
 • Gebruik dit kitgereedschap om kit tussen de tegels en de achterwand glad te strijken.
 • Laat de kit 24 uur drogen en schraap dan voorzichtig het teveel aan tegels en werkbladen weg.

Zodra uw tegels zijn geplaatst, gevoegd en gedroogd, kit u de openingen, bovenkant en randen van de achterwand met uw siliconenkit. Strijk de kit glad voor een onberispelijk uiterlijk. Schraap vervolgens de overtollige siliconenkit weg nadat deze volledig is opgedroogd.

3 in 1 Silicone Caulking Tools (roestvrij staalhead), Sealant afwerking Tool Grout schraper, hergebruik en vervang 5 Silicone Pads, Grote Tools voor keuken badkamer venster, gootsteen Joint $10.98 Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u. 11/30/2022 05:50 am GMT

Kitten voor of na het voegen?

Wanneer u een achterwand installeert, voeg dan eerst de tegels tussen de tegels, zodra ze zijn gezet, voordat u de hoeken en randen afkit. Voegen is rommeliger werk dan afkitten en omvat het verspreiden van voegsel, het afsponzen van overtollig voegsel en het verwijderen van eventuele waas. Als u na het afkitten afkit, kan hardnekkig voegsel zich vastzetten op de afgekitte plekken. Dit resulteert in een ruwe, onafgewerkte uitstraling. U kunt het afkitten het beste als laatste stap in het tegelwerk laten doen.installatie.

 • Voegen de ruimtes tussen de tegels voor het breeuwen.
 • Voegen na het breeuwen kan het uiterlijk van je breeuw verpesten.
 • Let er bij het voegen op dat u geen voegmiddel aanbrengt op plaatsen die in de laatste stap worden dichtgemaakt.

Bij het voegen is het een goed idee om met plakband de naden te markeren die later dichtgemaakt moeten worden, zodat u zich niet laat meeslepen en een voeg dichtmaakt die eigenlijk dichtgemaakt moet worden.

Kan je kit over specie op een achterwand aanbrengen?

Breng geen kit aan over de voegen op delen van uw backsplash. Voegen die zijn aangebracht in openingen die moeten worden gekit, zullen afbreken en eruit vallen. Als de voegen afbreken, zal de daarop aangebrachte kit gaan bobbelen, loslaten of splijten. Voor het beste resultaat gebruikt u een schraper om de kit uit deze naden te verwijderen en brengt u vervolgens kit aan.

 • Niet over de voegen van uw keukenachterwand breeuwen.
 • Kit die over specie wordt aangebracht kan loslaten als de specie afbreekt.
 • Als naden en voegen die gekit moeten worden, zijn afgevoegd, gebruik dan een kitschraper om de kit voorzichtig te verwijderen voordat u gaat kitten.

Voor een lange levensduur van uw tegel, uw muur en uw keuken in het algemeen, moet u de juiste stappen nemen om hoeken en naden te dichten waar tegelwerk en een ander oppervlak elkaar raken. Dit helpt voorkomen dat gevaarlijke schimmel en meeldauw zich in de muren van uw keuken nestelen.

Moet het kitwerk bij uw werkblad of achterwand passen?

Voor een ideale look bij het afdichten van de opening tussen uw backsplash en aanrechtblad, gebruikt u een kleur kit die overeenkomt met het voegmiddel dat tussen de tegels is gebruikt. Het eindproduct zal er uniform uitzien. Als u probeert de kleur van de kit af te stemmen op het aanrechtblad, zal het er vaak zeer storend uitzien. Dit komt omdat de onderste naad tussen de tegel en het aanrecht nog steeds op het verticale oppervlak (de muur) ligt en zalAls de kit een andere kleur heeft dan de voeg, ziet het er niet uit.

Scroll naar boven