5 Beste huisdierveilige onkruid- en voederproducten

Er zijn verschillende huisdiervriendelijke onkruid- en voederproducten op de markt. U kunt veel merkcombinaties van onkruid- en voedermeststoffen en herbiciden veilig in uw tuin gebruiken zonder uw huisdieren te schaden. Bij onkruid- en voederproducten op chemische basis moet u uw huisdieren echter uit het gazon houden totdat het onkruid- en voeder de tijd heeft gehad om 1-2 dagen te werken voordat het in de grond wordt gegoten. Als u het volgende wilt vermijdendeze wachttijd kunt u een biologische onkruidverdelger gebruiken in combinatie met een organische meststof.

Is er een gazon onkruid en voer dat veilig is voor honden?

De meeste onkruid- en voederproducten zijn huisdiervriendelijk, zolang u de instructies op het etiket voor correct gebruik volgt. Dit betekent dat u de meeste standaard onkruid- en voederproducten kunt gebruiken in een gazon met honden. Het kan echter zijn dat u uw hond een paar dagen uit het gazon moet houden na het aanbrengen van het onkruid en voer. Dit komt omdat de meeste commerciële onkruid- en voederproducten chemische herbiciden bevatten die schadelijk kunnen zijn voorDus, totdat het de juiste tijd is om water te geven na het aanbrengen van onkruid en voer, moet u uw hond beschermen door hem van het gras af te houden.

 • De meeste onkruid- en voederproducten zijn veilig voor honden als ze op de juiste manier worden gebruikt.
 • Bij veilig gebruik van een onkruidverdelger met chemische herbicide kan het nodig zijn dat u uw hond gedurende 1-2 dagen van een behandeld gazon weghoudt.
 • Biologische onkruid- en voederopties zijn veilig voor huisdieren en vereisen niet dat u uw hond van het gazon weghoudt.

Als u niet wilt omgaan met het gedoe om uw hond uit het gazon te houden na het verspreiden van onkruid en voer, kunt u een combinatie gebruiken van biologische onkruidbestrijdingsproducten plus organische meststof. Deze combinatie houdt uw gazon huisdier veilig, terwijl u uw gras voedt en voorkomt dat onkruid uitloopt.

Wanneer mogen huisdieren op uw gazon na onkruidbestrijding?

Huisdieren mogen niet worden toegelaten op een gazon dat is behandeld met onkruid en voer totdat het onkruid en voer de tijd heeft gekregen om in te werken en vervolgens in de grond is gewaterd. Onkruid en voer moet worden toegepast op een gazon en 1-2 dagen laten inwerken, afhankelijk van het type onkruid en voer. Daarna kunt u het onkruid en voer water geven om het op te lossen en in de grond te trekken. Zodra het onkruid en voer is geweesten het gazon droog is, is het veilig voor uw huisdieren om in het gras te gaan.

 • Huisdieren kunnen een gazon gebruiken zodra het onkruid en het voer in de bodem zijn ingewaterd en het gazon droog is.
 • Onkruid en voer mag niet onmiddellijk na de toepassing in de grond worden gegoten. Het heeft 1-2 dagen nodig om te werken voordat u water geeft.
 • Wanneer u een met onkruid en voer behandeld gazon besproeit, zullen de korrels onkruid en voer oplossen en in de grond trekken.
 • Als het onkruid en het voer eenmaal in de bodem zijn ingewaterd, is uw gazon veilig voor huisdieren.
 • Uw huisdier kan ziek worden als het wordt toegelaten op een gazon waar onkruid en voer nog niet is ingewaterd.

Laat uw huisdier niet op een gazon gaan als het onkruid en voer niet in de grond is gedrenkt. Onkruid en voer korrels bevatten meststoffen en herbiciden. Deze korrels kunnen aan poten en vacht blijven kleven. Als uw huisdier zich dan schoon likt, eet het deze chemicaliën op. Hoewel dit meestal niet levensbedreigend is, kan het bij huisdieren braken, overmatig kwijlen en diarree veroorzaken. Het is het beste ombescherm uw huisdier totdat het onkruid en het voer in de grond zijn ingewaterd en het gazon weer droog is.

Wat is het veiligste onkruid en voer voor huisdieren? [Top 5 opties].

Wanneer u op zoek bent naar een onkruid- en voederproduct dat onkruid doodt, de grasgroei bevordert en uw huisdieren veilig houdt, zijn er verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Hieronder staan producten die veilig zijn voor huisdieren. We hebben zowel commerciële onkruid- en voederproducten als biologische opties opgenomen.

Scotts Turf Builder Onkruid en Voer 3

Scotts Turf Builder is volkomen veilig voor huisdieren wanneer het wordt gebruikt volgens de aanwijzingen op het etiket. Dit krachtige onkruid- en voederproduct combineert een uitgebalanceerde gazonmeststof met 2,4-D en Mecoprop herbiciden. Deze herbiciden worden als veilig beschouwd voor gebruik rond zoogdieren. Het is dus een zeer goede keuze.

Zodra u Scotts Turf Builder Weed and Feed over uw tuin heeft verspreid, laat u de onkruidverdelger 2 dagen zijn werk doen en doodt u actief groeiend onkruid. Daarna kunt u uw gazon besproeien om het onkruid op te lossen. Zodra uw gazon droog is, kunnen uw huisdieren veilig in het gras rollen en spelen, of zelfs op het gras kauwen!

Scotts Turf Builder Weed and Feed 3, 5.000 Sq. Koop nu Check Home Depot Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Biologische onkruidbestrijding vóór opkomst

In plaats van een onkruid- en voederproduct met synthetische kunstmest en commerciële onkruidverdelgers te gebruiken, kunt u de volledig natuurlijke route bewandelen om uw gazon veilig te houden voor huisdieren. Begin met het verspreiden van deze biologische onkruidverdelger op het juiste moment om een pre-emergente onkruidverdelger te verspreiden. Deze biologische onkruidverdelger op basis van maïsglutenmeel zal onkruidzaden uitdrogen wanneer ze proberen te ontkiemen, waardoor ze worden gedood voordat het onkruid...Plus, u hoeft uw huisdieren niet van het gras te houden. Uw hond kan direct na het verspreiden van dit organische product het gazon op.

De twee nadelen van deze biologische methode zijn dat de organische onkruidverdelger geen meststof levert en het bestaande onkruid niet doodt. U kunt na het aanbrengen van deze onkruidverdelger een organische, huisdierveilige meststof gebruiken voor een goed afgeronde gazonverzorging. Daarna kunt u het resterende onkruid met de hand wieden.

Espoma Weed Preventer Plus Gazonvoeding, Natuurlijke Gazonvoeding, Voorkomt paardenbloemen, Krabgras, & Andere Onkruiden, 25 lb Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Milorganiet Meststof

Als u besluit de biologische weg te bewandelen voor uw onkruid- en voederbehoeften, moet u uw biologische pre-emergent onkruidbestrijding combineren met een organische meststof. Onze favoriete keuze is Milorganite. Het is een organische langzaam vrijkomende meststof die u zal helpen een groen gazon te kweken. Nog beter, Milorganite is veilig voor huisdieren.

Vervolg uw onkruidbestrijding met een toepassing van Milorganite-meststof volgens de hoeveelheden op het productetiket. Door deze twee producten te combineren, krijgt u de voordelen van onkruidverdelging en meststof zonder gebruik te maken van chemicaliën. Dit betekent dat uw huisdieren de tuin ongestoord kunnen gebruiken. U hoeft uw huisdieren dus niet van het gras te houden met deze methode.

Milorganite 0636 Organische Stikstofmeststof, 32-pond Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

BioAdvanced 3-in-1 onkruid en voer

Deze Weed & Feed van BioAdvanced is huisdiervriendelijk bij gebruik volgens voorschrift. Het is een van de krachtigste onkruid- en voerproducten op de markt omdat het uw gazon van brandstof voorziet en tegelijkertijd actief groeiend onkruid doodt en voorkomt dat nieuw onkruid uitloopt. Dus als u probeert een onkruidrijk gazon te herstellen, is dit de topkeuze.

Wanneer u BioAdvanced 3-in-1 gebruikt, zorg er dan voor dat u uw huisdieren tot 48 uur na het verspreiden van het onkruid en voer van het gras afhoudt. Besproei het gazon vervolgens gedurende 30-60 minuten met een sproeier. Laat het gazon daarna goed drogen. Dit geeft de tijd om de opgeloste korrels in de bodem te laten trekken. Zodra dit is gebeurd, is uw gazon volledig veilig voor uw huisdieren en gezin.

BIOADVANCED 704840B 3 in 1 Weed and Feed for Southern 5M Gazonmeststof met Herbicide, 12,5-Pound, Granules Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Pennington Ultragreen Onkruid en Voer

Pennington maakt uitstekende, huisdierveilige meststoffen, dus het is geen verrassing dat hun onkruid- en voederproducten ook aan deze norm voldoen. De 30-0-4 meststofverhouding is ideaal voor gevestigde gazons van minstens één jaar oud. Net als bij andere onkruid- en voederproducten die chemische herbiciden bevatten, moet u uw huisdieren tot 48 uur na het aanbrengen uit het gazon houden. Geef uw gazon vervolgens water en laat het drogen. Nadat u dit heeft gedaanproces, bent u vrij om uw huisdieren weer op uw gazon te laten.

Pennington Ultragreen bevat 3 herbiciden die ontworpen zijn om actief groeiende breedbladige onkruiden zoals paardenbloemen, klaver en kinkhoem te doden. De formule is vergelijkbaar met Scotts Turf Builder Weed & Feed, behalve dat Pennington's product Dicamba bevat. Dit maakt het effectiever in het doden van onkruid in de meeste gazons. Dicamba kan echter schadelijk zijn voor Duizendpoot en St. Augustine gras. Dus, als uw gazon bestaat uit een vandeze grassen, kies dan een ander product uit deze lijst.

Pennington 100536600 UltraGreen Weed & Feed Gazonmeststof, 12.5 LBS, Covers 5000 Sq Ft Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Welk onkruid en voer is huisdiervriendelijk?

Houd bij het kiezen van een huisdiervriendelijk onkruid- en voederproduct voor uw gazon de volgende regels in gedachten:

 • Elk onkruid- en voederproduct dat chemische herbiciden bevat, moet 1-2 dagen inwerken voordat het kan worden ingewaterd.
 • Het is onveilig om uw huisdieren in de tuin te laten voordat uw commerciële onkruid en voer in de grond is gedrenkt.
 • 1-2 dagen nadat u onkruid en voer hebt gestrooid, geeft u uw gazon water en laat u het drogen.
 • Zodra uw gazon droog is na het besproeien, is het veilig voor uw huisdieren om in het gras te gaan.
 • U kunt een combinatie van organische onkruidbestrijdings- en bemestingsproducten gebruiken om dezelfde resultaten te bereiken zonder dat u uw huisdieren 1-2 dagen van het gras hoeft te houden.

Hoewel de chemicaliën in onkruid en voer niet erg gevaarlijk zijn voor huisdieren, kan het een uitdaging zijn om een energieke hond 2 dagen van het gazon af te houden. Als u kiest voor biologische producten, kunt u deze op uw erf aanbrengen en uw huisdieren op het gras toelaten zodra u klaar bent met het verspreiden van het product. Dit kan organische meststof en onkruidbestrijding een grote winnaar maken ten opzichte van een chemisch gazonverzorgingsproduct.

Scroll naar boven