Meng 3 tot 4 ons Cornerstone plus per liter water. Bij het mengen van Cornerstone Plus voor toepassing is het belangrijk om eerst het herbicide aan uw pompspuit toe te voegen. Voeg vervolgens een niet-ionische oppervlakte-actieve stof toe om te bevorderen dat de Cornerstone aan de planten blijft kleven voor een grotere effectiviteit. Na het afmeten en toevoegen van deze twee ingrediënten, vult u uw spuittoestel met water om ervoor te zorgen dat de inhoud goed gemengd is.

Hoe mengt u Cornerstone Herbicide?

U kunt uw eigen krachtige niet-selectieve herbicide maken van Cornerstone Plus-concentraat. Deze methode kan geld besparen wanneer u Cornerstone Plus versus Roundup vergelijkt, aangezien beide herbiciden hetzelfde actieve ingrediënt bevatten. Hier wordt uitgelegd hoe u Cornerstone zelf kunt mengen.

Bereid uw spuit voor

Of u nu een pompspuit, rugspuit of spuitfles gebruikt, begin met een lege container. Zorg ervoor dat uw spuitbus geen andere vloeistoffen of materialen bevat voordat u begint. Idealiter is uw spuitbus schoon, droog en leeg. Zo kunt u de Cornerstone Plus goed mengen voor de toepassing.

Meet uw Cornerstone Plus

Voeg voor elke liter water 3-4 ons Cornerstone Plus aan uw sproeier toe. Om het afmeten gemakkelijk te maken, gebruikt u een eetlepel voor keukengebruik. 2 eetlepels zijn gelijk aan 1 ounce. Voeg dus 6-8 eetlepels toe voor elke liter water die uw sproeier bevat. Denk er alleen aan niet dezelfde eetlepel in de keuken te gebruiken - Cornerstone Plus bevat sterke onkruidbestrijdingsmiddelen. Meetapparatuur voor onkruidbestrijdingsmiddelenmag niet gebruikt worden om te koken.

Een niet-ionische oppervlakte-actieve stof toevoegen

Nadat u uw Cornerstone Plus aan de spuit hebt toegevoegd, voegt u 1 theelepel van deze niet-ionische oppervlakte-actieve stof toe voor elke liter water die uw spuit bevat. In tegenstelling tot duurdere herbicide-spuiten die vooraf zijn gemengd met een oppervlakte-actieve stof, werkt Cornerstone het best wanneer u zelf een niet-ionische oppervlakte-actieve stof toevoegt. Deze oppervlakte-actieve stof helpt het herbicide zich te hechten aan de planten die u besproeit, waardoor u er zeker van bent dat u doodt.Om de onkruidverdelgende kracht van uw spray te maximaliseren, is het essentieel deze stap niet over te slaan.

Southern Ag Surfactant for Herbicides Non-Ionic, 128oz - 1 Gallon Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Water toevoegen

Nadat u Cornerstone Plus en oppervlakte-actieve stof aan uw sproeier hebt toegevoegd, vult u de sproeier met water. Het is een goed idee om een tuinslang met een sproeikop te gebruiken om het water aan uw pompspuit toe te voegen. De kracht van het water dat uit de sproeikop komt, zal helpen om het herbicide, de oppervlakte-actieve stof en het water met elkaar te mengen. Zodra uw sproeier met water is gevuld en de ingrediënten grondig zijn gemengd, kunt u beginnen met het gebruik vanuw Cornerstone om een breed spectrum van onkruiden en grassen te bestrijden.

Kunt u Cornerstone Plus en 2,4-D mengen?

Het is niet nuttig om Cornerstone Plus te mengen met 2,4-D omdat de twee herbiciden verschillende toepassingen hebben. Cornerstone Plus is een niet-selectief herbicide dat alle planten aanvalt waarop het wordt gespoten. U moet Cornerstone Plus dus alleen gebruiken als u alle planten in het gebied wilt doden. 2,4-D daarentegen is een selectieve onkruidverdelger die breedbladige planten doodt, maar geen gras. U moetgebruik 2,4-D om onkruid in uw gazon te doden zonder het gras te beschadigen.

 • Cornerstone Plus en 2,4-D mogen niet worden gemengd.
 • Gebruik Cornerstone Plus om al het onkruid en gras in een gebied te doden.
 • 2,4-D wordt het best gebruikt om breedbladige onkruiden te doden zonder het gras te beschadigen.
 • Aangezien Cornerstone Plus alle planten doodt waarop het wordt gespoten, neemt vermenging met 2,4-D het vermogen van 2,4-D weg om onkruid te doden zonder het gras te beschadigen.

Cornerstone Plus is sterk genoeg om zowel onkruid als gras te doden zonder toevoeging van 2,4-D, dus mengen van de twee is niet nodig. Bovendien, als u 2,4-D wilt gebruiken om breedbladige onkruiden te doden zonder het gras te beschadigen, voeg Cornerstone Plus niet toe aan de mix. De Cornerstone zal uw gras aanvallen en doden.

Hoe lang duurt het voordat Cornerstone Plus werkt?

Cornerstone Plus zal een plant binnen 7-14 dagen volledig doden. Dit is inclusief de tijd die Cornerstone Plus nodig heeft om de wortels van de plant te doden. Hoewel u binnen enkele dagen na het spuiten van Cornerstone Plus verkleuring en verwelking van de plant kunt zien, duurt het enige tijd voordat het herbicide volledig in de plant is doorgedrongen en alle delen ervan zijn gedood. Na 14 dagen is het veilig om de planten die u hebt bespoten volledig te ontwortelen en weg te gooien.hen.

 • Planten zullen 7-14 dagen na bespuiting met Cornerstone Plus volledig afsterven.
 • U kunt planten zien verwelken in dagen of zelfs uren.
 • Wacht 2 weken voordat u dood onkruid rooit en nieuwe vegetatie plant.

Omdat het actieve ingrediënt in Cornerstone Plus glyfosaat is, doodt het onkruid net zo snel als andere glyfosaat bevattende producten, zoals Roundup. Glyfosaat breekt snel af in de grond. Zodra u 2 weken hebt gewacht tot het onkruid is afgestorven, is de grond veilig voor u om te planten wat u maar wilt.

Hoeveel Cornerstone Plus mengt u per liter water?

Wanneer u Cornerstone met water mengt, volgt u deze eenvoudige stappen voor succes:

 • Begin met een schone, droge spuit.
 • Voeg 3-4 ons Cornerstone Plus toe voor elke liter water die uw sproeier kan bevatten.
 • Giet er 1 theelepel niet-ionische oppervlakte-actieve stof in voor elke liter spuitcapaciteit.
 • Voeg water toe met een slang om uw spuit te vullen.

Zo gemakkelijk is het. U kunt een partij Cornerstone Plus aanmaken om onkruid aan te pakken dat door opritnaden, langs schuttingen, of waar dan ook groeit.

Scroll naar boven