Hoe lang werkt Pre-Emergent?

Pre-emergent kan 2-6 maanden werkzaam blijven in uw gazon, afhankelijk van het type dat u gebruikt. Gedurende deze tijd zal het alle gras, onkruid en andere plantenzaden doden wanneer ze uitlopen. Overvloedige regen kan de effectieve levensduur van pre-emergent herbiciden verminderen, maar pre-emergent onkruidbestrijdingsmiddelen zijn ontworpen om regelmatige regen en water te weerstaan.

Wat doet Pre-Emergent Herbicide?

In tegenstelling tot andere herbiciden is voor-opkomst-middel ontworpen om planten te doden voordat u ze ziet. Voor-opkomst-middel dringt de grond binnen en blijft daar enkele maanden. Gedurende deze periode worden alle zaden die ondergronds ontkiemen door het voor-opkomst-middel gedood.

  • Doodt zaden als ze ondergronds proberen te ontkiemen.
  • Valt alle soorten zaad aan, inclusief onkruid, gras, tuinplanten en bomen.
  • Zaai uw gazon niet in zolang het voor-opkomst-middel actief is. Het zal het graszaad doden.

Hoewel preëmergent herbicide soms wordt aangeduid als "crabgrass preventer", is het eigenlijk een zaaduitzaaibestrijdingsmiddel. Zorg ervoor dat u geen preëmergent verspreidt op plaatsen waar u van plan bent de komende maanden gras, bloemen of groentezaden te planten.

Wat is het langst houdbare voorwasmiddel?

Barricade wordt algemeen beschouwd als het langst werkende pre-emergent op de markt. Het blijft tot 6 maanden werkzaam in de bodem. Als u Barricade in maart toepast om voorjaarsrabgras tegen te houden, voorkomt het dat alle voorjaarsonkruiden en eenjarige zomeronkruiden uitlopen.

  • Barricade is met 6 maanden het langst werkzaam vóór de opkomst.
  • Pas Barricade toe in het voorjaar om onkruid tegen te houden tot de herfst.

De periode van 6 maanden voor Barricade is perfect voor veel tuinen. Door toepassing in maart stopt u het voorjaars- en zomeronkruid. Tegen de tijd dat het middel zijn werking verliest, kunt u uw gazon in de herfst doorzaaien met nieuw gras. Als u niet van plan bent door te zaaien, kunt u of een tweede toepassing van Barricade uitvoeren om eenjarige winterplanten zoals Poa Annua (eenjarig blauwgras) tegen te houden.

De Andersons Barricade Professional-Grade Granular Pre-Emergent Weed Control - Dekt tot 12,880 sq ft (40 lb) Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Top 5 voorgroeimiddelen: hoe lang werken ze?

Wanneer u overweegt welk voorjaarsmiddel u wilt gebruiken, is het belangrijk te weten wat de effectieve levensduur ervan is. Dit kan u helpen het juiste product te kiezen en uw gazonverzorgingsschema goed te plannen voor het geval een tweede toepassing nodig is om zomer- of herfstonkruid tegen te houden. Hier zijn de beste voorjaarsmiddelen en hun effectieve levensduur.

Hoe lang gaat Scotts Pre-Emergent mee?

2-4 maanden is de typische effectieve tijdspanne van Scotts crabgrass preventer pre-emergent. Hoewel het niet het langst werkende pre-emergent op de markt is, combineert Scotts pre-emergent controles met meststof om uw gazon te voeden en de zaadkieming in één stap te stoppen. Dit is kosteneffectiever dan afzonderlijke pre-emergent en meststof producten, en herhaalde toepassingen voeden uw gazon op hetzelfde moment.tijd dat ze stoppen met onkruid.

Scotts 32367F Turf Builder Halts Crabgrass Preventer met Gazonvoeding, 5.000 sq. ft. Koop nu Check Home Depot Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Hoe lang werkt Dimension Pre-Emergent?

Dimension is werkzaam tot 4 maanden na toepassing, waardoor Dimension een langdurig preëmergent is. Denk er bij het mengen en verspreiden van Dimension aan dat het moet worden verdund tot het etiket van het product. Slechts 0,55 ounce Dimension is nodig per gallon water. Deze oplossing is genoeg om 1.000 vierkante meter tuin te bedekken.

Dimension 2EW Dithiopyr Pre-Emergent Herbicide - 1/2 Gal $144.99 ($2.27 / Fl Oz) Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u. 11/30/2022 04:10 am GMT

Hoe lang werkt Preen Pre-Emergent?

Preen voorkomt dat zaden uitlopen tot 2-3 maanden na toepassing, waardoor het aan de lage kant is als het gaat om de levensduur van preëmergentia. Preen is echter een van de veiligste preëmergentia voor gebruik in en rond tuinen en bloemperken. Terwijl overmatige toepassing van sommige producten schadelijk kan zijn voor sierplanten, is Preen zacht genoeg voor gebruik rond tere planten.

Preen 264107 Garden Weed Preventer - 13 lb. - Covers 2,080 sq. ft. Koop nu Check Home Depot Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Gallery maakt grote claims, met een in-soil onkruidpreventie levensduur van 4-8 maanden. Het verschil tussen deze twee uitersten is echter vrij groot. Hoe lang Gallery effectief blijft hangt grotendeels af van de bodem- en bewateringsomstandigheden. Zandgrond en zware bewatering kunnen de effectiviteit van Gallery terugbrengen tot 4 maanden, wat nog steeds indrukwekkend is, maar de claims van een levensduur van 8 maanden niet altijd.de bekende lange termijn kracht van Barricade.

Gallery Turf Pre-emergent Herbicide - 1 Pond Fles $199.00 ($12.44 / Ounce) Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u. 11/30/2022 04:30 am GMT

Slinger 2g

Pendulum 2G belooft een zaadkiemingscontrole van minstens 3 maanden en blinkt niet uit door zijn lange effectiviteit, maar door zijn superieure bestrijding van invasieve grassen, waaronder crabgrass en Poa Annua. Als uw gazon voortdurend wordt aangetast door crabgrass, pas Pendulum 2G dan toe in het voorjaar wanneer de bodemtemperatuur stijgt tot 55℉ (13℃). In tuinen die zijn aangetast door Poa Annua, pas Pendulum 2G dan toe in het najaar.wanneer de bodemtemperatuur daalt tot 70℉ (21℃).

Pendulum 2G Herbicide - Zak van 40 pond Koop nu Wij verdienen een commissie als u op deze link klikt en een aankoop doet zonder extra kosten voor u.

Hoe lang is Pre-Emergent werkzaam?

Pre-emergenten variëren per product. Pre-emergenten met een korte werkingsduur gaan ten minste 2 maanden mee in de grond, terwijl de marktleiders 6 maanden meegaan en sommige zelfs 8 maanden. Kies, indien mogelijk, voor een pre-exemergent met een lange werkingsduur en pas het vroeg toe in plaats van laat. U zult het meeste geluk hebben om onkruidzaden tegen te houden door een krachtig pre-exemergent onkruid te verspreiden.bestrijding vroeg in het seizoen en erop vertrouwen dat het uw gazon maandenlang onkruidvrij houdt.

Scroll naar boven