Haal het beste uit jezelf!

Herken je dit? Als je goed in je vel zit, haal je het beste uit jezelf? Bij mij zeker het geval. Hoe zekerder ik mij voel, hoe meer ik uit mijzelf durf te halen. In styling, maar ook in het dagelijkse leven. Voor mij heet dit (werk)geluk.

Wat voor mij geluk is? Voor mij betekent dit dat ik mijzelf blij voel in het dagelijkse leven. Gezondheid en tevreden zijn met wat ik heb. En bovenal, genieten van de dingen die voor mij speciaal zijn. Voor mij is het meer een gevoel, want geluk is niet te koop. Ik vind het altijd fijn om plezier te hebben in het leven en mij vrolijk te voelen. Soms zit geluk voor mij een beetje in het hebben van mazzel. Al komt dit laatste niet al te vaak voor. Ik vind het altijd belangrijk om uit mindere situaties toch het positieve te halen. Want met positief denken, wordt het leven in mijn ogen makkelijker, ook in moeilijke situaties. En laten we eerlijk zijn, moeilijke situaties ervaart iedereen. Het is de kunst hoe je hiermee om gaat.

Wat ik ook belangrijk vind? Dat ik mijzelf zeker voel. Dat zit hem voor mij in kleine dingen. Herken je dat? Je post een foto en krijgt een compliment. Ik voel mijzelf dan van binnen opbloeien, want hoe leuk is het als iemand de content die je creëert waardeert! Dit ervaar ik in mijn werk in de arbeidsmarktcommunicatie, maar ook in mijn content die ik plaats op mijn Instagram feed. Als je andere(n) kunt inspireren, word ik blij en zekerder om nog meer leuke content te plaatsen. Dit heet voor mij werkgeluk! Van onderstaande foto’s werden mensen bijvoorbeeld blij, omdat ik in samenwerking met Ziengs een paar schoenen naar keuze mocht weggeven aan mijn volgers. Té gek toch?

Winactie in samenwerking met Ziengs

Waar haal ik mijn ‘ gewone’ geluk uit? Uit mijn familie, vrienden en uit dagelijkse simpele dingen. Elke vrijdag ga ik op familiebezoek bij mijn ouders. Dit voelt nog altijd als thuiskomen! Daarnaast mag ik graag mensen adviseren, winkelen, weekendjes weg en op vakantie gaan, eten met vriendinnen, maar ook zeker aandacht besteden aan mij zelf. Van nieuwe kleding word ik blij, maar ook van een bezoek aan een schoonheidssalon. Voel me dan als herboren. Gek eigenlijk, maar het is echt zo! Iemand anders ziet het misschien niet eens, maar ik voel me van binnen zó happy! Als iemand zich in mijn ogen happy voelt, straal je dat uit. Waar ik verder heel blij van word? Als ik zie dat mijn kinderen dingen doen waar ze gelukkig van worden. Bijvoorbeeld mijn zoontje Noud. Hij haalt zijn geluk uit muziek. Zo inspirerend.

Nu moet ik wel eerlijk toegeven, dat ik mij ook wel eens onzeker voel en verdrietige, nare momenten heb. Helaas hoort dat bij het leven. Waar ik mij bijvoorbeeld zelf naar bij voel, is als ik migraine ervaar en uiteraard bij persoonlijke, nare privé situaties. Het hebben van migraine is voor mij helaas echt een ‘ ding’. Erg vaak ervaar ik migraine, maar sinds mijn bezoek aan Edward van perfectlook.info is dit voorbij! Ik heb namelijk botox ontdekt. Ik merk dat dit nog altijd een taboe is, maar ik kan het alleen maar aanbevelen. Ik voel me als ik het laat plaatsen lichter in mijn hoofd en voel me daardoor zekerder, want zit fijner in mijn vel (letterlijk). Ik hoef niet meer weg te kruipen in bed en ervaar geen misselijk gevoel door plotseling opkomende hoofdpijn. En sinds ik een 40+’ er ben, is het een mooie bijkomstigheid dat mijn huid er frisser uit ziet. Aanrader dus! Hoe lang het werkt? Bij mij merk ik dat het na een half jaar is uitgewerkt en dat ik dan toe ben aan een nieuwe behandeling. Blij dat dit mogelijk is en blij dat Edward deskundig is!

Na een behandeling bij Edward

Het allerbelangrijkste wat ik met deze blog wil zeggen, is dat geluk in een kleine hoek zit! 🙂 Eens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s