Deens design van New Works

Zoals jullie weten, wonen wij sinds vorige zomer in een nieuwe woning. En onze woning is steeds meer af! Eindelijk. Natuurlijk is nog niet alles naar het zin, maar het wordt steeds gezelliger. Ook verlichting speelt in de gezelligheid een rol, zeker in de avonduren met een drankje op de bank :-).

Voor veel mensen is het plaatsen van verlichting op de juiste plek een ding. Tip! Heb je er moeite mee? Misschien kun je eens advies inwinnen bij Adrianne van Dijken. Zij ontwerpt stijlvolle, serene interieurs inclusief een lichtplan.

Onlangs werd ik benaderd door Sterk Online, waar ik ontzettend trots op ben. Sterk Online is namelijk dé online specialist in Scandinavisch interieur design. Een winkel met een hoogwaardig design collectie dat geselecteerd is op duurzame materialen en tijdloze ontwerpen.

Omdat ik nog een mooie tafellamp zocht voor in onze zwarte kasten, kwam de benadering als geroepen! Ze hebben namelijk een prachtige collectie aan verlichting. Klik maar eens hier. Voor elk donker plekje in huis biedt Sterk Online verlichting op maat. Van de kleinste bureaulamp tot de grootste vloerlamp. Van moderne verlichting tot aan klassieke lampen.

Mijn oog viel op een New Works Karl Johan tafellamp. De New Works Karl Johan tafellamp is een ontwerp van Signe Hytte dat is geïnspireerd op excursies naar de natuur. Een zoektocht naar paddestoelen door de tonen van het herfstbos heeft deze rustgevende lamp opgebracht. De Karl-Johan lamp is verkrijgbaar met een gerookt eiken of zwart Marquina voet onder een bijpassende kleur glas. De Karl-Johan voor het Deense New Works is een poëtisch object dat texturen, donker en licht prachtig combineert. Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik gekozen voor een marmer variant.

Dit bericht is in samenwerking met Sterk Online tot stand gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s