Minimalistische sieraden dankzij Box of details

Goed nieuws! Voor mij althans 🙂 . Ik ben namelijk gek op sieraden en het goede nieuws is dat mijn marketing collega Crista, ook wel bekend van Man of the Match 🙂 , een sieradenlijn is gestart. Uiteraard is dat een spontane promotie waard!

Ben jij al bekend met boxofdetails.nl? Box of details is een online sieraden boetiek. Box of details staat voor kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling silver en 14k gold plated. En het leuke is dat 5% van elke bestelling naar het goede doel gaat. Mijn collega vindt het erg belangrijk om voor anderen te zorgen en draagt daarom graag een steentje bij. Een hele mooie gedachte.

Ik voel mij gezegend, want ik mocht van Crista een setje uitzoeken. Uiteraard lukte het mij bijna niet om tussen al het moois te kiezen. Ik draag veel goud, maar ook zilveren sieraden mogen niet aan mijn collectie ontbreken. Ik koos daarom voor het laatste. En het dragen van een mooie, minimalistische ‘goud / zilver’ mix vind ik ook erg fijn!

Ik heb gekozen voor een Bali mix. Box of details maakt namelijk winkelen graag net zo chill als het leven op Bali. En dat kan maar één ding betekenen: dat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Daarom heeft Crista een mooie Bali set gemaakt. En dat voor een tof prijsje. Deze zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 zilver, ook wel sterling silver genoemd.
Puur zilver (999) is te zacht om te verwerken. Daarom bestaat 925 zilver uit 92,5% zilver en 7,5% koper.

Wil jij net als ik ook minimalistische sieraden dragen? Neem dan snel een kijkje in de shop van Box of details. Ik weet zeker dat je net zo fan bent als ik 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s