Magische klanken dankzij Vifa

Gek ben ik op muziek en gek op Scandinavisch design. En nog mooier is het als muziek en design samen komen. En dat gebeurd bij de draadloze speakers van Vifa. Zo trots dat ik via publicrelations.nl de mogelijkheid heb gekregen één van de speakers te mogen testen. Ik heb gekozen voor de Vifa Helsinki in de kleur dusty rose en wat is het een prachtig apparaat!
Er zit goed geluid in (volle bas), is makkelijk in gebruik, kent heldere klanken en het meest handige is dat de speaker, dankzij het lederen hengsel, makkelijk is mee te nemen.
IMG_1282
IMG_1290
Ben jij bekend met Vifa? Vifa omschrijft zichzelf als een mix van design en top kwaliteit qua geluid. In mijn ogen niet gelogen! Je hebt makkelijk toegang tot je favoriete muziek, doordat je de speaker kunt connecten met je telefoon, tablet of computer.
IMG_1286
IMG_1288
De lederen band, zorgt ervoor dat het apparaat als een tasje is te gebruiken, dus makkelijk is mee te nemen. De band is gemaakt door de Zweedse fabrikant Tärnsjö Garveri. Je ontvangt bij de speaker een korte band, maar als je wilt is er een langere schouderband mee te bestellen. Hoe tof?!

IMG_1284IMG_1293IMG_1294De speaker is te verkrijgen in 4 kleuren, namelijk in een donkergroene kleur, een lichtblauwe, een zandsteen kleur en in de kleur dusty rose. Het apparaat kent een afmeting van 21 x 15.6 x 7 cm en wordt geleverd inclusief een korte lederen band, een AUX kabel, laadsnoer, een handleiding en een reistasje. Het zit een een mooie, zwarte, stijlvolle verpakking, waar naast de speaker, leuke (post)kaarten inzitten van Helsinki.IMG_1295Wist je dat de Helsinki in 2016 is bekroond met de Red Dot Award? Dat betekent dat het product is bekroond tot het beste design product. En terecht! Gezien het design, de prijs en de kwaliteit van het product, is het absoluut een aanbeveling waard! Ik kan geen minpunten bedenken 🙂 .

Dit bericht is in samenwerking met publicrelations.nl tot stand gekomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s