Rozenkelim en INSIDEblinds in onze nieuwe woning en nog meer leuks :-)

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn. Wij hebben een nieuwe woning! Sinds september van dit jaar wonen wij in Haren (nieuwbouwwijk Harener Holt) en zijn wij druk met het inrichten van ons nieuwe huis. Met kinderen (en sinds kort een nieuwe poes), soms best een uitdaging, maar niet vervelend 😉 . Sterker nog, zelfs heel leuk!

Via woonboerderij Maja hebben wij een fantastische wit geoliede, eiken vloer aangeschaft (visgraat), wat voor ons echt een eyecatcher is. Wat zijn we blij dat we die investering hebben gedaan. Sterk getwijfeld tussen een gietvloer of hout. Onze vloer vormt een perfecte match met onze nieuwe, matzwarte keuken via de Koning Keukens en staat prachtig bij onze stalen deur die wij via de Bonte Hont hebben aangeschaft. Hierover binnenkort meer! IMG_1217IMG_1219Nog niet zo lang geleden zag onze woonkamer er uit zoals afgebeeld op bovenstaande foto’s en inmiddels is het ingericht en voelen wij ons thuis. De woonkamer is nog lang niet naar onze zin, want we moeten nog gordijnen, tegels in de nis van de keuken en er moet op sommige plekken nog verlichting worden opgehangen. En daarbij, er mist een kleur op de muur! En de kleur op de muur? Die komt achter de bank! We denken aan een taupe kleur.

Inmiddels hangen er houten jaloezieën in de kleur stone via INSIDEblinds. Een echte aanrader. Het is een mooie kwaliteit en ze hangen perfect! We hebben ze laten inmeten door Woninginrichting aan Huis in Groningen en ze zijn ook door hun opgehangen. Bedankt daarvoor!! 🙂

Hoe onze zitgedeelte er nu uit ziet? Dat zie je hieronder. Nu nog een kleur op de muur en onze zitgedeelte is klaar. De bank van Bepurehome hebben wij gekregen van mijn broer (heeft een andere bank aangeschaft) en het vachtje hebben wij gekregen voor ons nieuwe huis van Schapenvacht.nl. Zó lief! Verder hebben wij een rotan stoel ontvangen van Whatiship van HKliving, waarbij wij kussens van hetzelfde merk hebben gekocht.

Van Rozenkelim hebben wij een prachtige berber ontvangen voor onze nieuwe woning, waar we ontzettend blij mee zijn. Het voelt zacht en warm aan de voeten en staat zó mooi! Een berber stond al zó lang op ons verlanglijstje en eindelijk mag er eentje shinen in huis. Te gek toch?! Nieuwsgierig naar meer berbers van Rozenkelim? Klik hier.IMG_1191IMG_1200IMG_1204IMG_1199

Dit bericht bevat items die ontvangen zijn van Insideblinds, Rozenkelim, Whatiship en Schepenvacht. Super bedankt daarvoor!

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Simone schreef:

    Hallo, wij laten ook een huis bouwen. Ik heb een vraag. Hebben jullie de muren laten spacken of stucen? Of iets anders? Weet niet zo goed wat we moeten. Stucen wordt ook wel afgeraden wegens krimpscheuren lees en hoor ik.

    Gr. Simone

  2. Joyce van Belle schreef:

    Wat leuk zeg! Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s