Klok ‘leren’ kijken dankzij Dutch Sprinkles

Ken jij Dutch Sprinkles? Dutch Sprinkles maakt klokken waar je blij van wordt in verantwoorde kleuren, prints en foto’s. Het leuke is dat je zelf de klok samen kunt stellen.  Je kunt zelf een design kiezen, de kleur bepalen van van de rand en je kunt kiezen uit maar liefst vijf wijzerkleuren. Zo is de klok altijd een juiste match met jouw interieur. Te gek toch?! De klokken zijn geluidloos. Voor mij heel fijn, want ik irriteer mij altijd aan getik van klokken (met name ’s nachts ;p).

Dutch Sprinkles staat voor mooie items waar je blij van wordt en waarmee je eenvoudig je interieur restyled. Een wandklok is een echte sprinkle, een opvallende accessoire die in elk interieur hangt.

Hoe Dutch Sprinkles van start is gegaan? Op de Wonen & Co beurs in de Martiniplaza in Groningen ontmoette ik eigenaresse Jildau. Een leuke, hippe, vriendelijke meid. In 2017 heeft ze haar baan opgezegd als productontwikkelaar bij een printbedrijf en is ze gestart met het ontwikkelen van eigen producten. Ze was al snel uit over de naam: Dutch Sprinkles. Sprinkles vindt ze namelijk een leuk woord en van hagelslag wordt ze blij. Ik ook 😉 . Dat smaakt naar meer! Het huidige aanbod van wandklokken vond ze niet heel spannend, waardoor ze met een webshop in klokken is gestart. De klokken zijn niet alleen stylish verantwoord en op maat gemaakt. De klokken hebben ook nog eens een ‘leuke’ prijs.

IMG_3304
Bron foto: http://www.dutchsprinkles.nl

Tijdens de Wonen & Co beurs heb ik met mijn zoon van zes een kijkje genomen in de stand van Dutch Sprinkles. Hij was erg onder de indruk van de klokken en heeft een klok uitgezocht passend bij zijn kamer, namelijk een robot klok. Hij is er zó blij mee en het matcht perfect met zijn robot dekbed! Omdat hij nog lerende is, oefent hij veel met klok kijken. Erg leuk om te zien. Hoe het staat? Dat zie je op onderstaande foto’s. Mooi toch?

IMG_0214IMG_0221IMG_0009IMG_0201

Ik nam zojuist een kijkje op de website en zag dat er nieuwe jongensklokken online staan! Echt heel erg leuk! Ik denk dat ik in ons nieuwe huis ook een klok voor de jongste bestel. Nieuwsgierig? Klik hier.

Wil je meer weten over het volledige aanbod van Dutch Sprinkles? Wil jij een klok laten maken op maat? Neem dan snel een kijkje op http://www.dutchsprinkles.nl.

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s