Een stoere & kleine kinderkamer

Ken je dat gevoel? Als je een ruimte instapt, de ruimte voor jouw gevoel niet af is? Dat heb ik al tijden bij de kinderkamer van de jongste. Met name de muur die je als eerste ziet bij binnenkomst. Daar is sinds kort verandering in gekomen, want via het Dagblad van het Noorden, zag ik een gaaf artikel van Klein&Stoer voorbij komen en ik concludeerde al snel dat zij mij konden helpen met de finishing touch!

IMG_0137.jpg

Ken jij Klein&Stoer? Klein&Stoer wordt zelfstandig gerund door Eigenaresse Sjors (Georgine) sinds juli 2017. Ze heeft de shop overgenomen van haar collega Daan. Daarvoor hebben ze zes jaar samen de shop gerund. Het leuke is, is dat Klein&Stoer de mogelijkheid biedt om de collectie te bekijken in de showroom, waaronder speelgoedkisten, meubels en stoere accessoires. Klein&Stoer verkoopt de leukste, hipste & nieuwste producten, aldus de website. Ik kan me daar volledig in vinden!

Wat is bestelde? Zoals te zien op bovenstaande foto, een fantastische robotlamp in het pastel blauw, namelijk de Roommate. De lamp is metaal gelakt. Omdat ik eerst een haak moest maken op de slaapkamer van de jongste, heb ik de lamp in eerste instantie opgehangen op de oudste (Koen) zijn kamer. Ook daar stond het fantastisch. Oordeel zelf maar.

IMG_9993

Naast de robotlamp, heb ik een gaaf  huis kussen van Roommate besteld in het donkergrijs, passend bij het bedhuis van Littledreamers op de kamer van Koen. Perfect toch?

IMG_0015IMG_0005

Tot slot, bestelde ik nog een mooie schoolplaat met haaien (inclusief retro houten stokken ophangsysteem). De schoolplaat was bedoeld voor de slaapkamer van de jongste, alleen Koen wil er geen afstand van doen. Ook goed…. De kinderen blij, wij blij!

IMG_0009

Wil je eens een kijkje nemen in de webshop van Klein&Stoer? Klik hier. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast bent als ik!

Dit bericht is in samenwerking met Klein&Stoer tot stand gekomen. 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s