Weer een leuke workshop van Bloomon

Zó leuk!! Samen met twee vriendinnen heb ik een inspirerende workshop mogen volgen van Bloomon (inclusief een hapje en drankje). Wat was het gezellig, wat werd er veel verteld! Ondanks dat het voor mij de tweede keer was, heb ik nieuwe dingen ontdekt. Weet jij bijvoorbeeld dat je voeding voor bloemen het beste kan mengen met een kopje heet water? Ik niet, nu wel 🙂 .

IMG_8792IMG_8795

De béste bloemkunstenaar ben ik NOG niet, maar ik begin het te leren. Een enthousiaste dame heeft tijdens de workshop bij Pronk aan de Vismarkt in Groningen, haar kennis en geheimen van het bloemschikken gedeeld. In 1,5 uur heeft ze kleine kneepjes van het vak geleerd en hebben we met een groep dames de meest prachtige bossen samengesteld. En natuurlijk mocht de creatie mee naar huis 🙂 . YES!! En…. mensen die al gebruik maken van de bloemenservice of hier in de toekomst gebruik van willen maken, kregen nog een leuk extraatje, namelijk een mesje en een doek. Mensen die zich na afloop voor de service van Bloomon hebben ingeschreven, kregen ook nog een ideale vaas mee naar huis.

IMG_8836IMG_8852IMG_8855IMG_8872IMG_8871

Wat ik van de locatie vond? Inspirerend en hip! Voor wie het niet kent. Pronk is een horecagelegenheid in hartje Groningen met een gezellig grand-café, een tuincafé en een (verwarmd) terras dat elke dag open is. Na afloop heb ik samen met mijn vriendinnen een hapje gegeten in het grand-café.  Aanrader!

IMG_8796

Of ik weer zou gaan? Zeker weten! Niet alleen omdat inspirerend is, maar ook omdat het een gezellige avond is met meiden onder elkaar. Mannen zijn natuurlijk ook welkom, maar tijdens beide workshops heb ik ze ‘ helaas’ nog niet gespot. Dus mannen….. !! 😉

Wil jij ook een leuke workshop? Ik mag 20% korting weggeven aan mijn lezers. Gebruik hiervoor tijdens de bestelling code MANNINGBLOOM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s