Warme, winterse kleuren in huis

Stijlen met items van Deens. Ik word er blij van 🙂 ! In een eerdere blog heb ik jullie mee laten kijken achter de schermen tijdens een shoot voor de woonbladen, waar ik o.a. woonproducten heb gebruikt van Madam Stoltz. Dit keer mocht ik spullen gebruiken van hetzelfde merk voor mijn eigen blog. Waarom? Ik wilde eens kijken wat ‘nog niet toegepaste’ kleuren voor effect hebben in ons huis en natuurlijk heb ik een ‘mode’kleur gebruikt. Geheel volgens de trend van nu!

IMG_8324
Madam Stoltz print op canvas ‘Old man’

Net als in fashion / mode, zie je in het interieur donkere, warme kleuren terug, waaronder donkerrood en warm groen. Velvet is momenteel (in mijn ogen) dé nummer één. Ik zelf heb het nog té weinig in huis, waardoor ik het erg leuk vond om te zien wat de stoffen en kleuren voor effect hebben. Ons ‘voorjaars’huis werd door een kleine verandering zichtbaar omgetoverd naar een warm en winters huis.

IMG_8617
Kussen rechtsboven: Velvet kussen dusty rose

Ik leende via Deens trendy velvet en kelim kussens, een ‘off white’ kussen en een canvasdoek ‘Old man’ van Madam Stoltz. Een merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot één van de bekendere merkfabrikanten op gebied van  woonaccessoires in Scandinavië.

IMG_8316
Kussens links: Kussen met paprika kwasten en sierkussen fluweel paprika
IMG_8605
Kussen onder: Kelim kussen Spicy tandoori
IMG_8327
Kussen rechtsboven: Kussen met kwastjes off white

IMG_8615

Ik zelf vind het erg mooi staan en zou warme, donkere kleuren en NATUURLIJK velvet meer terug willen laten komen in ons huidige huis. Ik wacht alleen nog even, want in 2018 volgt een jaar met veranderingen 😉 . Het komende jaar gaan wij verhuizen van een rijwoning naar een twee onder één kap. Omdat we in onze nieuwe woning een gietvloer willen, komen warme kleuren in 2018 goed van pas. Je begrijpt het! Ik kijk er nu al naar uit om los te gaan 🙂 . Nog even geduld……

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s