Scandinavische posters via Desenio

Van Desenio mocht ik een aantal posters uitzoeken en natuurlijk zeg ik daar geen ‘nee’  tegen 🙂 . Desenio biedt een breed assortiment aan posters passend bij een Scandinavisch interieur en design. Ik bestelde diverse posters, waaronder de SHC – Freckles poster, inclusief lijsten, zodat ik de posters kan ophangen aan de wand, maar staand geeft het ook al een mooi effect. Ik wacht daarom nog even met boren en geef de lijsten in ons nieuwe, toekomstige huis, een mooie plek.

IMG_8497

Wat mij opviel aan de posters van Desenio, is dat het gedrukt is op mat premiumpapier van mooie kwaliteit. Het papier oogt luxe en op de site wordt aangegeven dat het niet bleekt. Erg fijn!

IMG_8498

Naast lijsten en posters biedt Desenio ophangaccessoires in de vorm van houders, hangers en klemmen. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design wordt goed gevolgd.

Groot fan ben ik van de posters van Tove Frank. Omdat ik het geluk had, dat ik iets uit mocht zoeken bij Desenio, heb ik een Tove Frank poster besteld inclusief zwarte lijst. Ik ben gegaan voor de Shells & Feathers.

IMG_8696IMG_8697

Het combineren van de poster van Tove Frank met andere posters uit de shop, is een feestje! Ik heb de poster voor de foto gecombineerd met de zogenaamde SHC – Jump poster en daarnaast heb ik een poster van 30 x 40 opgehangen, namelijk de Dancer One. Wat mij betreft een gouden combinatie.

IMG_8729IMG_8738IMG_8739

Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Wil jij net als ik posters bestellen? Neem snel een kijkje op www.desenio.nl.

De posters heb ik gekregen en deze blogpost is dan ook in samenwerking tot stand gekomen.

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marieke schreef:

    Mooie posters! Staan erg mooi op de grijze muur 🙂

    Groetjes Marieke van Sukhi.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s