Nieuw vriendje via Flinders.be

Yes, yes! Ik heb een nieuw vriendje in huis ūüėČ . En dat vriendje stond al heel erg lang op mijn verlanglijstje. En mijn wens is uitgekomen, want een knap vogeltje staat nu te schitteren in huis. Voor de foto heb ik onze slaapkamer ‘misbruikt’, maar inmiddels heeft hij (of zij….? ūüėČ ) een mooie, prominente plek in de kast. GROOT FAN!! Wat mij betreft voor iedereen een musthave in het interieur.

IMG_8589

Ik bestelde onze nieuwe Vitra Eames House Bird bij Flinders. Een winkel waar ik eerder over heb geschreven. Flinders is een webshop waar je prachtige, betaalbare design meubels en verlichting kunt bestellen, die passen bij jouw interieur. In de webshop vind je woonaccessoires, lampen tot en met salontafels en eetkamerstoelen, maar ook een mooie collectie behang en tapijten.

Naast ons nieuwe vriendje, bestelde ik ook kussens. Kussens van het Nederlandse designlabel¬†Zuiver, waar¬†Flinders de grootste voorraad van heeft. Ik bestelde een kussen uit de Zuiver Fox serie van 50 x 50, namelijk een met de hand gewoven kussen, gemaakt van 50% wol, 30% gerecycled kunst zijde en 20% katoen. De achterkant van het kussen is gemaakt van 100% katoen en de vulling is gemaakt van polyester. Het kussen is ge√Įnspireerd op de bekende Noorse sweaters met zwart-witte patronen.

IMG_8598

Verder bestelde ik de Zuiver Graphic kussen. Het Graphic kussen van Zuiver heeft een met de hand geweven hoes gemaakt van 100% katoen met een gedrukt design. Aan de binnenkant van deze hoes vind je een vulling van polyester vezels. Het kussen heeft een breedte van 40 centimeter en een lengte van 60 centimeter.

IMG_8521

Een mooie combinatie met de Zuiver Fox! Wat vind jij? Zo zijn er natuurlijk eindeloos veel combinaties te bedenken, want Zuiver kent een uitgebreide kussen collectie.

IMG_8518

Meer weten over Flinders? Neem snel een kijkje op www.flinders.be.

Dit bericht is i.s.m. Flinders tot stand gekomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s