Het zonnetje in huis met een sprei van Fonq

Zoals jullie vast weten, is de kleur (licht)blauw en vergelijkbare pastelkleuren in onze woning niet weg te denken. Ook geel wordt steeds meer toegevoegd in huis. Ik bestelde daarom voor ons bed een nieuwe sprei bij FonQ, want ik mocht iets leuks uitzoeken (super lief 🙂 ). Ik koos voor de kleur….. GEEL 🙂 . Een mooie zomerse kleur, waardoor het ‘winterse’ zonnetje in huis is gehaald.

IMG_8670

Kennen jullie FonQ? In 2003 is fonQ gestart met het Nederlandse warenhuis fonQ.nl. Daarnaast heeft fonQ webshops in het buitenland. FonQ is een inspirerend warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. De naam staat voor fonQelend, helder. In het assortiment vind je ruim 750 toonaangevende merken, waaronder het merk FEST Amsterdam.  En van FEST Amsterdam is de prachtige, gele sprei, genaamd Anorak Quilt.

IMG_8679

FEST Amsterdam is ontstaan uit een verlangen naar mooie meubels en accessoires voor een goede prijs. De collectie van FEST wordt met liefde ontworpen en geselecteerd, waarbij altijd wordt gezocht naar de balans tussen comfort, functionaliteit, prijs en schoonheid, aldus de website van FonQ.

Ik heb eerder een bedsprei gehad van FEST Amsterdam, alleen toen viel de sprei voor ons bed te klein uit. Nu heeft het merk een grotere sprei, namelijk in de maat 260 x 260. Passend op een klein – en groot tweepersoonsbed. Heel fijn! De sprei is zacht, warm, comfortabel en vooral: kleurrijk 🙂 . Het materiaal is polyester.

 

IMG_8686IMG_8690

Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem snel een kijkje op www.fonq.nl.

Dit bericht is tot stand gekomen i.s.m. Fonq.  

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s