Warme voet’jes’ door Shoesme

Mijn jongens lopen sinds twee weken rond op prachtige, stevige en vooral stoere schoenen. Schoenen van het merk Shoesme. Wat staat het té gek en wat hebben onze jongens al veel complimenten gekregen. Van de crèche, op school, van de Opa en Oma’s. Natuurlijk voelen ze zich trots en ze willen dagelijks hun nieuwe schoenen showen.IMG_8139Voor mijn jongste koos ik voor cognac leren laarzen met een gesp. Omdat ik het via internet bestelde, begon ik te twijfelen over de pasvorm. Gezien de hoge wreef werd er via de mail geadviseerd (hoe fijn??!) een maat groter te nemen. En wat zitten ze perfect. Mijn zoontje rent er op los! 😉 IMG_8146IMG_8147IMG_8150IMG_8162IMG_8167Voor de oudste heb ik gekozen voor schoenen met een grove klittenbandsluiting in de kleur cognac. Ook hij rent er net als de jongste op los. Omdat hij nog niet extreem goed in veters strikken is, is de klittenbandsluiting voor hem ideaal! IMG_8330IMG_8338IMG_8348Hoe ze de schoenen vinden lopen? Ze zijn natuurlijk nog maar 3 en 5 jaar, maar als ik het vraag zeggen ze: héééérlijk. En mijn oudste zegt: ‘Ze zitten lekker zacht’. Het feit dat ze andere schoenen niet meer aan willen, zegt natuurlijk al genoeg.

Wat ik er als ouder van vind? Stoer en stevig! Gekleurde accenten maken de schoenen ‘af’ en geven beide modellen wat extra’s. De zolen vallen in mijn ogen direct op. Toevallig zat er tijdens een Sinterklaas feest van mijn vriend zijn werk, een meisje op de troon van de Sint met laarsjes van hetzelfde merk. Door de zolen viel het mij direct op. Het zijn schoenen van Shoesme 😉 . Helaas was ik te laat met het pakken van mijn fototoestel, want wat was het een plaatje. Het meisje inclusief de schoenen. Love it!IMG_8347IMG_8171IMG_8159IMG_8152Meer weten over Shoesme? Shoesme ontwikkelt kwaliteitsschoenen voor de eerste stapjes en daarna. BABY-PROOF, Extreme Flex en super hip! Ontworpen in Nederland en handgemaakt in Portugal. Het merk  beschikt over een uitgebreide collectie. Nieuwsgierig? Klik hier.

Deze review is geschreven in samenwerking met Shoesme.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s