Regenlaarzen van Bergstein via Ziengs

Ken jij Bergstein? Bergstein heeft regenlaarzen in diverse kleuren en in twee modellen, namelijk met en zonder veter. Ik zelf ken de laarsjes van een kinderprogramma ‘Hoelahoep’ van Zappelin. Kijk maar eens. Zó leuk! Alle kinderen hebben laarzen aan van Bergstein en zoals je ziet zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Mijn zoontjes hebben al diverse versleten. Van mijn jongste was het laatste paar in de kleur geel. Hij noemde het zijn bananenschoenen 😉 .

Als ouder ben ik fan van de vrolijk gekleurde regenlaarzen, omdat ze geschikt zijn voor diverse weersomstandigheden en ze houden de voeten warm en droog.  Daarnaast zijn ze erg goed van kwaliteit. De zolen zijn flexibel en kinderen kunnen er langere tijd op lopen.

IMG_8366

Niet geheel onbelangrijk, ze zijn eenvoudig schoon te maken, doordat de laarzen van rubber zijn gemaakt. Ideaal. Zeker omdat mijn zoontjes het heerlijk vinden om in de modder te (nog net niet 😉 ) rollen, om door de sneeuw te lopen, te klimmen en het allerfijnste vinden ze het om in de plassen te stampen. Tja…het zijn en blijven jongens. 😉

Deze slideshow vereist JavaScript.

Zodra mijn zoontjes van maat veranderen, schaf ik nieuwe aan. Dit keer heb ik voor mijn jongste een zwart model besteld via Ziengs.nl.

IMG_8244
Regenlaarzen Zwart

IMG_8252 (1)

IMG_8254
Regenlaarzen Zwart

Voor mijn oudste bestelde ik Bergstein laarzen in de kleur donkerblauw (marine). Ze staan goed toch?!

IMG_8359

Regenlaarzen Marine

IMG_8364
Regenlaarzen Marine
IMG_8374
Regenlaarzen Marine
IMG_8378
Regenlaarzen Marine

Nieuwsgierig naar de hele collectie? Neem snel een kijkje op http://www.ziengs.nl of klik hier.

Dit bericht is gesponsord.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s