Speelplezier met PLAYPLAID

Mijn kinderen van 3 en 5 jaar vinden het te gek om met auto’s te spelen. Op politieauto’s zijn ze dol, maar ook op brandweerwagens, auto’s van Bob de Bouwer, etc. En het zijn jongens, dus daar hoort racen bij, maar ook auto’s op een rij zetten, stoere verhalen verzinnen, etc. Heerlijk om als ouder naar een kindspel te kunnen kijken. Vind ik althans 🙂 .

Wij hebben al heel lang een IKEA speelkleed in huis en een speelkleed van de H&M. Beide van stof en niet afneembaar. Erg fris en schoon zijn ze dan ook niet meer. Daar is nu een oplossing voor, waar er zijn nieuwe speelkleden van vinyl. Een speelkleed dat afneembaar is en makkelijk op te rollen.

IMG_8263 (2)IMG_8198

De speelkleden zijn van PLAYPLAID. Voor zowel jongens als meisjes is er keus in het design. Wij zelf hebben een kleed met een snelweg met politiebureau. Maar ook zijn er kleden voor kinderen die van wilde dieren en dinosaurussen houden of bijvoorbeeld een kleed met een prinsessenkasteel met paardenverblijf.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De jongste zei letterlijk ‘ Wauw, Mama, waar zijn de auto’s en mag ik spelen??’ Hij had dan ook de primeur, want de oudste was nog op school. Ook de oudste was na thuiskomst, blij bij het zien van het kleed en ook hij wilde direct aan de ‘race’. Zó leuk!

IMG_8194IMG_8196IMG_8212IMG_8213

Het materiaal is kras- en waterbestendig en is ongeveer 0,8 mm dik. Het leuke is dat alle plaids van PLAYPLAID aan elkaar gelegd kunnen worden, zodat je met meerdere kleden één groot speelparadijs hebt.

IMG_8230 (1).jpg

Wil jij ook voor je kind(eren) een speelkleed in huis? Of vind je het leuk om als cadeau te geven? Goed nieuws! Ik mag mijn volgers blij maken met 20% korting. En dat doe ik natuurlijk graag.

De kortingscode van 20% is carolienplayplaid en is geldig tot zondag 3 december op www.play-plaid.com.

 

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s