Patrick Hartog maakt sfeer

Sfeervolle en de juiste basisverlichting in huis is voor mij een absolute must. Wij hebben geen spots in het plafond, waardoor het belangrijk is te spelen met verschillende lampen, zoals vloerlampen die de juiste (sfeer)verlichting aanbrengen. Ik zelf maak graag gebruik van lampen die naar alle kanten licht verspreiden, of een lamp die richting het plafond schijnt.

Voor het lezen voor een boek (niet dat ik dat heel veel doe 🙂 ), vind ik het belangrijk dat er juiste accentverlichting wordt aangebracht. Daarnaast vind ik het van belang om accentverlichting aan te brengen i.v.m. een samenhangend, kloppend geheel.

Voor creëren van warmte in huis, is sfeerverlichting is van groot belang. Verlichten doet het dus nauwelijks, maar het geeft volop gezelligheid. Bijvoorbeeld het branden van een kaars of een gedimde tafellamp.

IMG_8099

Een tijd geleden heb ik via Instagram en VTWonen een sfeervolle tafellamp gespot, namelijk van Industrieel Designer Patrick Hartog. Ken jij hem? Patrick zijn passie ligt bij keramiek, het maken van producten met de hand en het masteren van materialen en productiemethoden. Patrick verdiept zich al jaren in keramiek en slibgieten, waardoor hij perfect werk aflevert. Dat is te zien aan de kwaliteit van zijn producten.

IMG_8067

Ik ben erg blij dat ik van Patrick een Cable Table light tafellamp in huis heb. Een tafellamp geïnspireerd op aanlegbolders die je in havens tegenkomt. Het gave vind ik dat er om de lamp een stoere kabel is gewikkeld, een snoer van maar liefst 2 meter lang. Er zit een stevige metalen ring bovenop de kap, waarmee je de lamp makkelijk kunt verplaatsen. De lamp is in een matte en glimmende variant beschikbaar en is ook via slibgieten tot stand gekomen.

IMG_8093IMG_8096

Naast ‘mijn’ tafellamp, heeft Patrick andere lampen ontwikkeld, namelijk (bijpassende) hanglampen in twee formaten in de kleuren wit, zwart, pastel blauw of mintgroen en een prachtige vloerlamp. Ook heeft hij een bijzettafel ontworpen. Benieuwd wat er meer gaat komen 😉 .

Deze slideshow vereist JavaScript.

Namens Patrick mag ik op Instagram een leuke actie inzetten. Je kunt namelijk  de zogenaamde Table Cable ligt wit t.w.v. 249,- winnen! Wat ben ik trots. De actie heeft een looptijd van 1 week en loopt via Instagram. De winnaar wordt via Instagram bekend gemaakt.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg @patrickhartogdesign en @carolien_manning op Instagram
  2. Laat een reactie achter onder de (actie)foto van de lamp waarom je wilt winnen
  3. Tag je vrienden

Dit bericht is i.s.m. http://www.patrickhartog.com tot stand gekomen (gesponsord).

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s