Dora likes ecoleer

Zó leuk! Onlangs kwam ik via Knijter in contact met de collectie van Dora Kloppenburg. Dora Kloppenburg is een accessoire ontwerpster, gekenmerkt door een simpele, zuivere stijl met speciale details, strevend naar een duurzaam product. Haar werk is voornamelijk geïnspireerd door het Russisch constructivisme in kunst en architectuur.

Via haar website en via diverse mediakanalen heb ik kennis kunnen maken met de zogenaamde FOLD serie. Een inspirerende collectie lederwaren, gemaakt van ecoleer. In deze handgemaakte collectie creëert Dora een speelse interactie tussen de binnen en buitenkant van producten. Wat er binnenin gebeurt wordt zichtbaar aan de buitenkant middels kleur en vorm. Het ecoleer is afkomstig van een kleine looierij in Duitsland. De FOLD collectie lederwaren bestaat o.a uit portemonnees, kaarthouders en tassen. En laat ik daar nou gek op zijn, 😉

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik ben dol op kleine, handige schoudertasjes. Super fijn om mee te nemen naar een festival en tijdens een avondje uit. Dora heeft in haar collectie, een fijn schoudertas(je) in diverse kleuren, waaronder ‘Beltpack Groen‘. De tas heeft een zilveren metalen rits en een drukknoop. Het toffe is dat de tas gebruikt kan worden als een schoudertas of als een beltpack. De band is gekleurd aan de buitenkant en zwart van binnen en kan omgekeerd worden. Hij heeft twee compartimenten, waarvan één geritst. De afmeting van het tasje is 16 x 13 x 3 cm. Hoe fijn?!!

IMG_7642IMG_7647

Weet je wat super is??! Yes, er is weer een leuke winactie. In samenwerking met Knijter en Dora mag ik iemand blij maken met een schoudertasje naar keuze! Ik zelf heb gekozen voor de groene, maar er zijn meer varianten. Zie onderstaande foto. Vind je het niet te gek?!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg @knijter, @dorakloppenburg en @carolien_manning op Instagram
  2. Tag je vrienden

Dinsdag 3 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wil je meer weten over Dora Kloppenburg? Ben je nieuwsgierig naar haar collectie? Klik hier.

Dit bericht is i.s.m. tot stand gekomen.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s