Een blij gezicht dankzij Wooden Story

De meeste kinderen zijn gek op speelgoed. Gelukkig maar, want veel speelgoed bevordert de creativiteit. Ik vind het heerlijk om te zien hoe kinderen in hun spel op gaan. En natuurlijk is het een fijne bijkomstigheid als het speelgoed waarmee ze spelen, duurzaam is. Onlangs ben ik in contact gekomen met Coconeh.nl. Een webshop die zich richt op de verkoop van speelgoed van hoge kwaliteit, waaronder speelgoed van het merk Wooden Story.

Ken jij Wooden Story? Wooden Story is een familiebedrijf die al drie generaties lang, het meest mooiste houten speelgoed maakt in de Beskidy Mountains in Polen. Hun motto: ‘inspired bij nature, created by us’. Het hout ruikt heerlijk, voelt superzacht aan en prikkelt de creativiteit van kinderen. Creativiteit is zo belangrijk voor de ontwikkeling, dus heerlijk om als ouder je kind verantwoord te zien spelen.

IMG_7542IMG_7355

Mijn zoontje, Noud (3 jaar), werd allereerst verrast met een té gek autootje. Een blank houten jaren ’30 autootje, gemaakt van FSC hout en vrij van schadelijke stoffen. Het autootje is makkelijk vast te pakken, zelfs voor de allerkleinste. Op de slaapkamer van onze oudste, waar een kleed ligt met afgebeelde autobanen, is mijn jongste niet weg te slaan. En sinds de komst van het autootje helemaal niet. Sorry Koen 😉 .

IMG_7358IMG_7522IMG_7426IMG_7521 (2)

Naast het houten autootje, werd Noud verblijdt met een rugzak. Maar niet zomaar één 🙂 . Hij kon zijn geluk niet op om zijn nieuwe tasje, eveneens van het merk Wooden Story, te openen. De zak zit namelijk vol met zachte blokken, gemaakt van FSC hout en afgewerkt met bijenwas en botanische olie.

IMG_7381IMG_7501IMG_7534 (1).jpgIMG_7537

Je snapt het (tja….hij is een jongen 😉 ). Heerlijk vond (en vindt) hij het om de blokken uit de zak op de grond te laten kletteren. En het liefst zo hard mogelijk. Zie hem eens glunderen. Daar wordt je als ouder toch blij van. Trots!

IMG_7419

Vol enthousiasme ging hij (en gaat hij nog steeds) aan de slag met het bouwen met de blokken in verschillende vormen. Zijn favoriet? Je ziet het….. Het bouwen van torens. En het liefst zo hoog mogelijk, zodat de toren (hard 🙂 ) omvalt.

IMG_7417IMG_7495IMG_7435IMG_7403IMG_7399

Nieuwsgierig naar het volledige aanbod van Coconeh? Klik hier.

Dit bericht is tot stand gekomen i.s.m. Coconeh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s