Een perfecte match met Stem

Ken jij Eyoba? Een prachtige webwinkel met ontzettend veel keus. Kasten, accessoires, bedden, verlichting en zitmeubelen. En voor eetkamerstoelen speurde ik de website af, want ik was op zoek naar een lichtblauw stoeltje in Scandinavische stijl voor aan onze eettafel. Waarom blauw? Lichtgroene, blauwe en natuurtinten zie je volop voorbij komen bij ons in huis. En een stoel in een blauwige tint ontbrak nog aan onze tafel. Daar moest natuurlijk verandering in komen ;-).

Op de website kwam ik terecht bij een betaalbare collectie van LaForma. Ik zelf werd op slag verliefd op de Stem eetkamerstoel. En je raadt het! De stoel maakt inmiddels onderdeel uit van onze collectie. De stoel heeft een levertijd van een aantal weken, maar het was het wachten waard. Een perfecte matcht met de rest in huis. En ook als bijzetstoeltje, komt het naar mijn idee goed tot zijn recht.

IMG_7104

De Stem eetkamerstoel is in het blauw één van de toppers uit de collectie van LaForma. De stoel van LaForma is, zoals ik het kan beoordelen, van een uitstekende kwaliteit en wordt online tegen  een zeer aantrekkelijke aangeboden. Dat laatste is een hele fijne bijkomstigheid :-).  Het stoeltje is naast blauw, verkrijgbaar in de kleuren mosterd en antraciet. Ik vind de mosterd kleur ook te gek. Jij?

Deze slideshow vereist JavaScript.

IMG_7630

In dezelfde stijl (misschien wel bekend 🙂 ) hebben wij diverse stoelen aan de eetkamertafel staan, waardoor de stoel perfect tot zijn recht komt. In 2018 gaan wij verhuizen en de volgende wens is een eetkamertafel in dezelfde stijl. Onze huidige tafel van steigerhout verplaatsen wij dan naar buiten, waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe. Ik kan niet wachten ;-). Wie weet komen we voor een eettafel ook bij Eyoba terecht, want keus is er volop.

Wil je meer weten over Eyoba? Geïnteresseerd in de volledige collectie? Neem dan een kijkje op www.eyoba.nl.

Dit bericht is i.s.m. Eyoba tot stand gekomen.

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s