Op reis met Violet Hamden

Qua fashion blijf ik graag bij de tijd. Dol ben ik op nieuwe lanceringen en merken. Vooral het verhaal achter nieuwe items interesseert mij en natuurlijk als fashion addict het product aan zich. Via Brandfield ben ik in aanraking gekomen met Violet Hamden. Violet Hamden staat voor een bewuste lifestyle en sluit aan bij mijn levensmotto. Genieten van het leven en mooie herinneringen maken.

IMG_6303

De collectie van Violet Hamden bestaat uit stijlvolle horloges. Er is keuze uit twee lijnen, namelijk de Nowness collectie en de Day & Night collectie. Naast horloges, heeft het merk verfijnde minimalistische kettingen, armbanden en oorbellen ontworpen. Perfect te combineren. De lancering van de sieraden wordt in oktober 2017  verwacht, evenals een nieuwe collectie horloges. Het leuke is dat de bandjes van horloges verwisselbaar zijn, waardoor je een nieuwe look creëert en dus ook voor jezelf 😉 .

IMG_6443IMG_6442

Er is bij het horloge en sieraden een time capsule bijgeleverd met daarin een journal waar je jouw dromen en gedachten kunt bijhouden. Time is now 😉 . De achterliggende gedachten is dat het merkt gelooft dat er meer is dan een snelle blik op je horloge om naar de tijd te kijken. Een gedachten waar ik achter sta. Bewust staan bij het leven! Naast het verhaal achter de producten is natuurlijk kwaliteit en betaalbaarheid belangrijk.  Kwalitatief is het in mijn ogen een prachtig product en betaalbaar is het zeker. Voor mij is het een stijlvol item en qua looks een item om lang van te genieten. Love it!

IMG_6311

aboutuswritten
Credits: http://www.violethamden.com

Ik zelf heb diverse reizen gemaakt. Leuke tot minder leuke reizen, want dat hoort bij het leven. Ik heb onlangs twee horloges uit de collectie aangeschaft, waarvan één afgelopen maand een autoreis heeft gemaakt naar het buitenland en samen met mij heeft mogen genieten van de prachtige landschappen in Italië. En natuurlijk heb ik het volop gecombineerd met diverse zomer items, want aan zon ontbrak het niet.

Ik zelf ben dol op groen. Ik heb daarom gekozen voor een horloge uit de collectie Day & Night, namelijk de zogenaamde Gold Olive Moss Green. Tijdloos en elegant. Het horloge heeft een lederen bandje en de kleur van de kast is goud. Gaaf toch?!IMG_6330IMG_7078IMG_6351IMG_6383IMG_6387

Bij het horloge (tijdelijk gratis 😉 ) werd een Moon & Stones armband in het goud geleverd, ontworpen om dubbel om je pols te dragen. Het verfijnde ontwerp bevat een maan bedel en 5 geslepen steentjes van hermatiet. Perfect om los te dragen of in combinatie met je Violet Hamden horloge.

IMG_6390

Het andere horloge die ik heb aangeschaft, is de zogenaamde Nowness Rose Evening Rosegold. De Nowness collectie is sportief en van nu. Dit Nowness horloge heeft een roségouden mesh bandje en de kleur van de kast is roségoud. Dit horloge combineer ik met de Moon & Stones armband in het zilver.

IMG_6393IMG_6404IMG_6408IMG_6413IMG_6419IMG_6427IMG_6422

Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Neem een kijkje op http://www.violethamden.com/nl/ (klik hier). Ik ben GROOT fan. Jij?

Dit bericht is i.s.m. Violet Hamden tot stand gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s