Nieuwe collectie van de Vloerkledenwinkel.nl

Zoals jullie inmiddels weten ben ik groot fan van de Vloerkledenwinkel.nl. Niet alleen vanwege het grote aanbod, maar ook vanwege de kwaliteit en (niet geheel onbelangrijk 🙂 ) klantvriendelijkheid. Ik heb diverse kleden i.s.m. Jansje Klanzinga gefotografeerd en afgenomen. Klanten zijn vol lof en automatisch ik dus ook 🙂 .

Trots ben ik, dat ik mag vertellen over de (nieuwe) Home Collection van de Vloerkledenwinkel, want een eigen collectie hebben ze in huis. Hoe gaaf is dat?! Vloerkleden uit deze collectie zijn volledig op maat te maken en beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Als je op zoek bent naar een neutrale look is een vloerkleed uit de Home Collection, als je het mij vraagt, een perfecte keus voor jouw interieur.

Ik heb drie kleden uitgelicht. Voor mij favoriet. Ik heb hierbij gelet op frisheid in het interieur. Ik zelf ben groot fan van pastel- en lichte tinten, zeker omdat ruimtes door het toepassen van frisse items, groter ogen. Neemt niet weg dat ik al snel te porren ben voor andere stijlen. 🙂

Home Collection Wool Wave 151

De Wool Weave is één van de exclusieve producten uit de collectie. De Wool Weave 151 is een geweven vloerkleed gemaakt in Europa. Dit kleed heeft een platte structuur en een tijdloos design. Het kleed is gemaakt van wol. Het kleed is dubbelzijdig te gebruiken en kan op maat gemaakt worden. Ik zelf ben fan van de lichtblauwe kleur. In een licht interieur perfect te combineren, maar zoals je ziet met een donker muurtje op de achterzijde, komt het ook zeer goed tot zijn recht.

37820-2.jpg

Home Collection Wool Fine 80

De Wool Fine 80 is beschikbaar in vier kleurvarianten waaronder de 80. Dit met de hand geweven vloerkleed is verkrijgbaar in elke gewenste maat. De Wool Fine is dubbelzijdig te gebruiken en ook eenvoudig schoon te houden. Door de platte structuur en het wollen materiaal is de Wool Fine makkelijk te onderhouden. Op onderstaande foto is de kleed gecombineerd met natuurlijke tinten en kobalt blauw. Het komt fris, rustig en stoer over. Perfect.

39075-2

Home Collection Wool Point 11

De Wool Point 11 is een van de vloerkleden uit de unieke Home Collection van Vloerkledenwinkel. De Point 11 is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Dit effen, handgeweven vloerkleed is door de platte structuur eenvoudig toe te passen in ieder interieur. De Wool Point is met de hand geweven in Europa en verkrijgbaar in elke gewenste maat. Op onderstaande foto maakt het kleed onderdeel uit van een industrieel interieur.

39083-2.jpg

Zoals je ziet op bovenstaande foto’s komen de uitgelichte kleden in diverse stijlen zeer goed tot zijn recht. Natuurlijk houdt het bij deze drie kleden uit de Home Collection niet op, want er is veel meer aanbod. Nieuwsgierig? Klik hier.

Dit bericht is tot stand gekomen i.s.m. de Vloerkledenwinkel.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s