Winnen doe je bij Ziengs

Dol ben ik op schoenen en vooral op fashionable shoes. Mijn geluk kan niet op, want boots zijn al een tijdje niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zo ook stoere laarsjes met meerdere gespen over de wreef en schacht. Je kunt er niet meer omheen. Enkel- en hoge laarzen zie je volop voorbij komen in het leer en suède, zowel in een lage- als hoge hak. Ik word met name van het laatste erg blij, want met mijn kleine postuur, vind ik het niet erg een paar centimeter de lucht in te gaan :-).

Wat ik fijn vind aan boots? Ze staan onder elke outfit! Ik ben verliefd op deze trend :-). Zo ook Ziengs.  Diverse boots komen voorbij in de shop. Boots met een tijgerprint, met gespen, etc. Genoeg keus. En ik ben dolgelukkig, want ik heb een aantal boots voor Ziengs mogen fotograferen in huis. Te gek toch?

Nieuwsgierig welke boots ik heb gefotografeerd?? En lees vooral door, want er volgt meer….

Zwarte Ann Rocks enkelbooties

De zwarte Anne Rocks enkelbooties zijn gemaakt van leer, net zoals de voering en de comfortabele binnenzool. Ter decoratie zijn er stiksels, merkopdrukken en verschillende riempjes aangebracht. De rubberen zool is voorzien van een lage stevige hak met een hoogte van 3 centimeter.

IMG_6238IMG_6237

Ann Rocks Enkelbootie Zwart

Een vergelijkbaar paar, maar met een hogere hak. De zwarte Ann Rocks enkelbooties zijn gemaakt van leer, net zoals de comfortabele binnenzool. De voering van de stoere bikerboots is gemaakt van textiel. Ter decoratie zijn er stiksels, een lus aan de achterzijde, inzetten en twee riemen aangebracht. De kartelzool is gemaakt van rubber en heeft een stevige hak van 5 centimeter hoog.

 

IMG_6239IMG_6287

Bronx Enkelbootie zwart

De zwarte Bronx enkelbooties zijn gemaakt van leer, net als de comfortabele binnenzool. De voering is gemaakt van textiel. Ter decoratie zijn er stiksels, drie gespjes met metalen uiteinde, een patroon van studs, een metalen randje langs de hak, merkopdrukken en inzetten aangebracht. De zool is gemaakt van rubber en is voorzien van een stevige hak van 3 centimeter dik. Ik vind ze echt super en denk dat er een moment komt, dat ze onderdeel uitmaken van mijn kast :-).

IMG_6245IMG_6246IMG_6249

Ann Rocks Veterbootie bruin

De veterbooties zijn voorzien van een comfortabele binnenzool van leer en een voering van textiel. Het buitenmateriaal is gemaakt van suède met een panterprintje. Ter decoratie zijn er merkopdrukken, stiksels, inzetten, een lus aan de achterzijde en een merkopdruk op de binnenzool aangebracht. De profielzool is gemaakt van rubber en is voorzien van een hak van 3 centimeter dik. Een perfect festival schoentje!

IMG_6254IMG_6257

Nero Giardini Veterbootie

Last, but not least. Persoonlijk mijn favoriet! De zogenaamde Nero Giardini Veterbootie. De zwarte Nero Giardini veterbooties gemaakt van leer, net zoals de comfortabele binnenzool en de voering. Ter decoratie zijn er stiksels, inzetten, studs langs de hak, twee gespjes en merkopdrukken aangebracht. De profielzool is gemaakt van rubber en is voorzien van een stevige hak van 3 centimeter dik. Love it 🙂 Je begrijpt het….. Dit paar heb ik gehouden.

IMG_5944IMG_5923IMG_5921

Vind jij bovenstaande boots ook te gek?! Doe dan nu mee aan een winactie, want ik  mag namens Ziengs iemand blij mag maken met een paar boots naar keuze (je kunt kiezen uit de schoenen van deze blog).

IMG_6264IMG_6260

Kans maken??

  1. Volg op Instagram @ziengschoenen en @carolien_manning.
  2. Laat in een reactie onder de foto op Instagram achter wat jouw favoriete paar is.
  3. Tag je vrienden.

De actie heeft een looptijd van 2 weken.

Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Neem een kijkje op www.ziengs.nl.

Dit bericht is i.s.m. Ziengs tot stand gekomen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s