Een opgeruimd gevoel met Petit Juul

Speelgoed in huis. En dat door het (niet overdreven 🙂 ) hele huis! Voor de kids erg leuk, voor Papa en Mama (af en toe) een ergernis. Ik ben dan ook gek op speelgoedkisten, bakken en (overige) opbergers. Na het spelen, ruim ik het liefste (samen met de jongens) het speelgoed op, zodat niet alles rondslingert in huis. Een opgeruimd huis, geeft immers een opgeruimd gevoel (ook in ‘mijn’ hoofd 🙂 ).

Omdat mijn jongens graag boven en beneden spelen, heb ik een handige speelgoedzak laten maken, waarmee ze aan de sleep kunnen in huis. De zak is ook nog eens multifunctioneel, want het kan naast opberger gebruikt worden als speelkleed. Ideaal. Ik bestelde ‘onze’ zak bij Petit Juul.

IMG_7269IMG_7267

Petit Juul is opgericht in 2013 door Wencke. Na de komst van haar dochter Juultje was ze zoekende naar de leukste producten op de babymarkt. Wencke miste leuke prints en functionele producten. De reden dat ze zelf een doezeldoek heeft ontworpen. Een mooie stylevolle doek, die je tevens ook kan gebruiken voor 100 en 1 andere doeleinden, zoals verschonen, afschermen tegen zon, wind, kou en prikkels, dekentje in wagen en maxicosi, kleedje voor in het park, handdoek en zo verder. Dit was het ontstaan van het merk Petit Juul, vernoemt naar haar dochter Juultje. Het assortiment is inmiddels enorm uitgebreid. Alle prints uit de collecties worden zelf ontworpen in huis en vervolgens geproduceerd.

Ik bestelde uit het assortiment de zogenaamde ‘troep op zak’. Ik heb door gegeven dat ik aan de binnenkant een zwart wit printje wilde en aan de andere kant een mint groene wafelstof. Een leuke match met de kinderkamer. Ook niet onbelangrijk, toch? 😉

IMG_7258IMG_7253IMG_7252

De door ons bestelde opberger is SUPER handig. Als de jongens zijn uitgespeeld, trek ik de touwtjes van het kleed bij elkaar, waardoor alles direct is opgeborgen. Ideaal en ‘oh zo’ fijn! De zak is gevoerd met fiberfill zodat de jongens lekker zacht kunnen spelen.

IMG_7214IMG_7192IMG_7180IMG_7179

Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem een kijkje op www.petitjuul.nl.

Dit bericht is i.s.m. Petit Juul tot stand gekomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s