Vakantiekriebels door Ziengs!

Ga jij al op vakantie? Of ben je al geweest? Ik heb het nog tegoed en wat heb ik er zin in! Zomer. Ik hou er zo van! Liggen op het strand, wandelen over de boulevard, uit eten en vooral heel veel leuke dingen doen. Lees: HEEL VEEL. En natuurlijk hoort daar een hippe, toepasselijke outfit bij.

IMG_5114

Waar ik van hou? Ik zelf ben klein van stuk, waardoor ik gek ben op hakken. Diverse modellen en kleuren heb ik in huis. En een zwart modelletje met houten hak, kan niet ontbreken in mijn kast. Leuk te combineren met een kort shortje en een tasje in Ibiza style. En natuurlijk ook leuk onder een skins jeans met een hip jasje erbij.

IMG_5115

Waar ik onlangs hakken heb gekocht? Bij Ziengs.nl. Ziengs heeft diverse winkels, waaronder een aantal in Groningen. Ik bezoek de winkels met regelmaat met mijn moeder en kids. En ook online neem ik met regelmaat een kijkje. Diverse hippe schoenen staan in de webshop. Van jong tot oud.

Ken jij Ziengs? Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar. De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, Cellini, s. Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook heren- en kinderschoenen vindt je bij Ziengs. Voor elk wat wils! Fijn toch :-).

IMG_5124

Ik koos voor het afmaken van ‘zomer’ outfit voor schoenen van Tamaris. Een leuk, betaalbaar merk. Ik koos voor de Tamaris sandaal zwart. En het fijne is, dat ze in de sale zijn. Wie wil dat niet :-).

IMG_5151IMG_5179IMG_5189

Nieuwsgierig naar het aanbod van Ziengs? Klik hier.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Ziengs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s