Winactie IXXI ‘Flocks of Birds’

Je hebt vast al wel eens gehoord van IXXI en bent hopelijk net zo’n fan als ik! 🙂 . Vaak zie ik verschillende IXXI’s voorbij komen. Op social media, maar ook met regelmaat op beurzen of in woonwinkels. Inmiddels zo populair. En logisch!
Ik zelf verzorg samen met Jansje Klanzinga woonproducties. Diverse IXXI’s hebben wij gefotografeerd. Dat kan ook niet anders, want wat een blikvangers in huis.

Voor wie IXXI nog niet kent. IXXI is een wanddecoratie. De wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je bepaalt zelf de vorm, het formaat en de afbeelding(en) of persoonlijke foto(‘s). De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen, waardoor je heel gemakkelijk de uitstraling van een kamer veranderen. Op de website van IXXI heb je talrijke mogelijkheden. Je kunt een afbeelding kiezen uit de beeldbank of kiest voor een eigen foto.

Zelf heb ik bewoners van een woning o.a. geadviseerd een IXXI te laten maken van een eigen foto, zodat er meer eigenheid ontstond in de slaapkamer. Gefotografeerd is het voor de VTWonen (in het najaar wordt het gepubliceerd, dus nog even geduld 😊), maar zelf kon ik het ook niet laten een foto te maken voor eigen gebruik. Vind je het niet te gek?

IMG_1451

Wat ik zo tof vind aan IXXI? Voor mij heel belangrijk…. 😉 Je hoeft niet te boren! Hoe fijn is dat. Er wordt tape meegeleverd, waarmee je de IXXI erg makkelijk aan de muur bevestigd. En natuurlijk vind ik het idee en design uitzonderlijk. Terecht ook dat het is genomineerd voor de Dutch Design Awards. In de zomer van 2010 ontwikkelden namelijk de drie Nederlandse ontwerpers het complete nieuwe concept voor wanddecoratie. Een concept ontstaan vanuit een project voor de Provincie Noord-Brabant. Inmiddels is het kunst voor iedereen.

Ik mag mijzelf gelukkig prijzen, want ook ik heb een eyecatcher aan de wand, namelijk de zogenaamde Flocks of Birds. Je raadt het al….van IXXI 😉. Mijn gevoel ging uit naar een reusachtige afbeelding, maar helaas heb ik mijn vriend niet kunnen overtuigen 🙂 . Nu heeft hij spijt, want hij vindt het echt te gek. Na een ‘kleine’ discussie, hebben wij gekozen voor een afbeelding van 100 x 140 cm. Ik ben ‘redelijk’ eigenwijs, maar moet eerlijk toegeven dat het formaat perfect tot zijn recht komt. En de afbeelding dus ook 🙂 .

IMG_5414IMG_5417IMG_5475IMG_5344

Wat te gek is, is dat ik in samenwerking met IXXI hetzelfde exemplaar mag weggeven. En je hoeft er niet veel voor te doen om kans te maken, namelijk:
– Volg @ixxiyourworld en @carolien_manning op Instagram
– Laat een reactie achter onder de foto van de winactie op Instagram en vertel in de reactie, waar jij hem je (misschien) toekomstige IXXI gaat neerhangen in huis
– Tag in de opmerking je vrienden!

That’s it 😊. Simpel toch?

De actie heeft een looptijd van 2 weken. Doe jij mee?

Dit bericht is gesponsord.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s