Jane and Fred makes people smile

Al tijden was ik op zoek naar ‘HET’ perfecte kussen voor in mijn rotan stoelen. Een vierkante en het liefst passend bij de rest. Ik kan je vertellen. Heel makkelijk is dat niet! Snel kom je uit bij sier- of enorme loungekussens. En dat zocht ik nou nét niet.

Op Instagram zag ik een inspirerende online shop, namelijk www.janeandfred.com. Een shop, zoals ze het zelf zeggen,TO MAKE PEOPLE SMILE… ! 🙂 En dat deed ik ook, toen ik eindelijk ‘MIJN’ kussen vond. En ook nog daadwerkelijk gemaakt voor 1 van de stoelen die ik heb. Eindelijk, maar toch. 🙂 Ik moet wel stiekem bekennen dat de kussen momenteel in een andere stoel ligt.IMG_5094

Door het ‘fantastische’ social medium Instagram (vind ik dan 🙂 ), kwam ik met de eigenaresse Maud in contact. Dat is het leuke van Instagram. Je leert mensen kennen. Niet alleen zakelijk, maar ook ‘een beetje’ privé.

Maud zelf is (net als ik 🙂 ) een enorme online shopper, ontstaan ook door tijdsgebrek. Wat Maud zelf vaak mist bij grote onlineshops is de persoonlijke aandacht. Jane and Fred is hierin dan ook onderscheidend. Een klant is van groot belang en wordt gezien als ambassadeur van het bedrijf. Terecht ook!

In de shop kun je leuke cadeaus scoren voor een ander of voor jezelf. Cadeaus voor in huis, sieraden, maar ook food. Diverse merken worden vertegenwoordigd, waaronder House Doctor. Ik zelf bestelde een kussen van dit merk, namelijk een zogenaamde seat chusion. Zo is het zitten in onze loungechair veel fijner en zachter.

IMG_5099

Omdat wij met regelmaat varen met mijn ouders, bestelde ik ook nog leuke cadeaus voor op de boot. Mijn ouders wilden een ‘kleine’ koeltas. Ik bestelde een koeltas van Nicolas Vahé en een bamboe windlicht van House Doctor (verrassend 😉 ). Leuk voor op de boot, leuk voor in de tuin en leuk voor in huis. Een echte sfeermaker. Altijd goed :-). En mijn moeder was dolblij!

IMG_1102IMG_1103IMG_1105IMG_1093

Wil je eens een kijkje nemen op de website van JaneandFred? Klik hier.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s