Prachtige sieraden van Charlotte Wooning

Ken jij Charlotte Wooning? Charlotte Wooning is een Rotterdamse sieraden ontwerpster en heeft een winkel in de Hoogsstraat. Charlotte studeerde in 2001 af aan de Willem de Kooning Academie Mode en startte met een eigen sieradencollectie in 2005. Alle sieraden ontwerpt ze zelf en de inspiratie voor nieuwe ontwerpen doet ze op in antiekwinkels en vintagemarkten. Ik, als ‘vintage’lover, vind dit helemaal te gek!

Dolblij was ik toen ik hoorde dat ik een kado mocht ontvangen, namelijk een ketting inclusief hangers uit de kersverse ‘alphabet collection‘. Een prachtige, gepersonaliseerde ketting. Dank je wel, lieve Charlotte! :-).

IMG_0117IMG_0118

Ik zelf mocht (zie bovenstaande foto’s) aangeven welke letters ik aan de ketting wilde hangen. Ik koos voor de letter R en C. Voor mij erg bijzonder, want ik wilde voor mijzelf en mijn moeder iets blijvends laten maken. Ik vind het een mooie en fijne gedachten haar altijd dichtbij mij te hebben. De R van Ria (@Rietveldje op Instagram) en de C van (hoe kan het ook anders 🙂 ) Carolien.

IMG_0112IMG_0119

Natuurlijk ontwerpt Charlotte veel meer. Alle ontwerpen zijn handgemaakte sieraden van sterling zilver en gold plated. Alle sieraden hebben, net als mijn nieuwe ketting, een minimalistische en verfijnde look en zijn leuk te combineren met andere stijlen.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op www.charlottewooning.com. Wil jij ook een gepersonaliseerde ketting? Klik hier.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Puur PR en Charlotte Wooning.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s