Ophangsystemen van Artiteq

Het is je vast wel eens opgevallen dat er verschillende lijsten voorbij komen op de foto boven onze bank. Meestal hangt er 1 lijst aan de wand, soms 2 (lees: heel soms 🙂 ). Ook niet zo gek, want we hebben een super handig ophangsysteem boven de bank, waardoor we niet hoeven te boren en meerdere lijsten op kunnen hangen. Leuk om zo nu en dan eens te wisselen.

Ken jij Artiteq? Of je nou een schilderij, meerdere schilderijen, een canvasdoek of een lijst wilt ophangen aan de wand, Artiteq biedt een oplossing, namelijk voor het eenvoudig en flexibel plaatsen van wanddecoratie. Diverse oplossingen worden geboden. Klik maar eens hier. Ik heb wat verschillende (wel wat gedateerde) foto’s opgezocht, om te laten zien dat wij met regelmaat wisselen van een ‘afbeelding’ aan de wand. Ideaal toch?

img_1233img_0246IMG_6625

Wij hebben in het verleden een zogenaamde ‘contour rail‘ geplaatst. Het bestaat simpelweg uit een rail die wij zelf hebben gemonteerd op de wand. Het is eenvoudig te monteren met clips op de muur waar de rail op vastgeklikt wordt. We hebben een witte rail, waardoor het niet opvalt in de gehele lengte van de muur. Er zitten ophangdraden bij, die je er makkelijk in kan schuiven. Ideaal, want daardoor zijn wij altijd flexibel in het ophangen en verhangen van onze wanddecoratie(s). Zo raak je nooit uitgekeken op je wand en het scheelt een hoop geplamuur 😉 . Natuurlijk staat er erg veel inspiratie op internet over de verschillende mogelijkheden. Zo ook op de website van Artiteq zelf.

Meer weten over Artiteq? Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem eens een kijkje op www.artitq.com.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s