HKLiving bij Villa Jipp

Ken jij Villa Jipp? Een webshop boordevol interieur items en accessoires. Fijn om in rond te struinen, zeker omdat mij het aanbod van merken erg aanspreekt. Naast HKLiving, verkopen ze o.a. StorebrorNordal en Silt’n Pure. Onlangs zag ik een nieuwe brochure  van HKLiving. Wat een fijne interieur inspiratie. Niet verrassend dat ik een aantal items van de nieuwe collectie in huis heb gehaald.

Ken jij de nieuwe kussen collectie van HKLiving? Zo nee, klik maar eens hier. O.a. prachtige palmkussens zijn opgenomen in de collectie, maar ook effen kussens, stonewashed kussens , etc. Erg veel keus. Ik kan er niet genoeg van hebben, zeker omdat je met een ander kussen op de bank of op bed, een andere look creëert. Dat maakt mij als interieuraddict ‘happy’. Niet verrassend toch?

Onze slaapkamer heeft een kleine make-over gekregen door het aanbrengen van nieuwe kussens uit de HKLiving collectie. Ik koos voor een varen kussen en voor quilt kussen in de kleur canvas groen. Vind je het niet stoer? En vind je het niet leuk bij elkaar staan? The perfect match! 😉

IMG_1182IMG_1183

Op internet zag ik naast kussens in de collectie, FANTASTISCHE letters voorbij komen voor aan de wand en/of om neer te zetten. Stoer, industrieel en retro tegelijk. Ik heb het hier over de zogenaamde HKLiving letter A in de kleur Metaal Grijs (met een antieke afwerking). Naast de ‘A’ is er een letter M verkrijgbaar. Ook super gaaf!

IMG_1185 (1)IMG_1196

Ik heb de letter A een plekje gegeven op een bankje naast ons bed. Natuurlijk heb ik ook gekeken hoe het staat op onze logeerkamer. Daar staat het (nog meer) té gek. Vind je niet? Ik heb de letter neergezet op het randje van het bed, maar met het oog op ‘omvallen’ is het (natuurlijk) beter de letter te bevestigen aan de wand.  Binnenkort manlief maar eens aankijken 😉 . Tot die tijd, heeft het een ‘vaste’ plek in onze eigen kamer. Ook mooi! 🙂

IMG_1312IMG_1300IMG_1320

Nieuwsgierig naar het aanbod / assortiment van Villa Jipp? Neem snel een kijkje op www.villajipp.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s