Wonen & Co – Martiniplaza Groningen

Wat was het leuk! Wat was het inspirerend. Samen met Annemarie Poorter van Thuisinstyling.nl, mocht ik een bijdrage leveren tijdens de Wonen & Co beurs in de Martiniplaza. Ben jij geweest? In het leslokaal mocht ik samen met Annemarie een presentatie geven over Oud & Nieuw (‘Vintage meets New’). Hoe combineer je oude vintage interieuritems met nieuw. Wat was het leuk. En wat kwamen veel mensen bij ons langs. Trots!

Natuurlijk hield het bij presenteren niet op, want samen hebben wij een kijkje genomen op de beurs. Op zoek naar trends en eyecatchers. Wat gelijk opviel wat een leuke stand van de Wonen & Co zelf, waar je de gelegenheid kreeg een eigen hoek te stylen. Wij konden het niet laten 🙂 en lieten onze styling kunsten zien.

IMG_4237IMG_4236

Een bezoekje aan de stand van Homecenter, mocht tijdens de beurs niet ontbreken. Een inspirerende en overzichtelijke stand met vele (voor mij aansprekende) merken, waaronder Vtwonen en Bepurehome.

IMG_4250IMG_4253

Al wandelend over de beurs, viel ons oog op een erg creatieve lamp. Een lamp gemaakt van een blik door Hake Interieurs. Een ‘simpele’ blik uit de supermarkt. Zo zie je maar weer dat je niet te snel spullen moet weggooien, want hoe leuk is ‘hergebruik’. Tijdens de presentatie hebben wij de lamp meegenomen, om aan het publiek te laten zien hoe je van ‘afval’ iets nieuws en bruikbaars kunt maken.

IMG_4269

Wat verder erg inspirerend was, is de stand van Hal8 in Drachten. Een terechte winnaar van de mooiste stand van de beurs. Het leuke is dat ik onderdeel mocht uitmaken van de jury en Hal8 (met andere juryleden) als winnaar heb verkozen. Zo ook Annemarie :-). Hoe cool is dat?! En wat ben ik verliefd op de platen voor aan de muur. Prachtige afbeeldingen, waaronder een te gekke afbeelding van David Bowie. Love it!

IMG_4282IMG_4271IMG_4275IMG_4280IMG_4285IMG_4286

Na ons bezoek aan Hal8, kwamen wij terecht in prachtige stijlkamers. Kamers gestyled door de o.a. de Trendhopper en Vesta.  Inspirerend om te zien hoe producten in een interieur tot zijn recht kunnen komen. En natuurlijk mag het Melkmeisje in de styling niet ontbreken.

IMG_4293IMG_4294IMG_4296IMG_4298IMG_4299

Wil je naast het op doen van inspiratie, ‘gewoon’ shoppen tijdens de beurs? Ook dat was mogelijk. Shoppen op een braderie, voor het scoren van leuke oorbellen, tasjes, etc. Maar ook shoppen in o.a. een prachtige stand van de Vesta. Genoeg te zien, genoeg te doen! Voor elk wat wils 🙂 .

IMG_4300IMG_4301IMG_4302

Naast de stands van de Vesta, Hal8 en Homecenter, was er natuurlijk nog zó veel meer te zien. Wat was het een fijne dag, wat was het een fijn weekend. Op naar volgend jaar!

Wil je meer weten over de beurs? Vandaag was het (helaas) de laatste dag, maar op de Wonen & Co website, wordt je volop geïnspireerd en op de hoogte gehouden van alles omtrent wonen. Nieuwsgierig? www.wonenenco.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s