Keecie via Holland Design & Gifts

Prachtig! Dat is hoe ik mijn nieuwe (laptop)tas omschrijf. Als blogger zit ik vaak achter mijn MacBook en na een aantal uurtjes typen, is het fijn om de laptop niet op tafel te laten slingeren, maar direct op te bergen in té mooie tas. En niet alleen voor het opbergen is mijn nieuwe tas handig, maar ook is het erg stijlvol voor onderweg ;-).

Via Holland Design & Gifts heb ik mijn nieuwe, stoere tas van het merk Keecie besteld. Hip, ruig en simpel te gelijk. Dat maakt de tas voor mij perfect. Zeker omdat ik gekozen heb voor een tijdloos model.  Ik heb gekozen voor het model Head Office.

img_0754img_0685-3

Ken jij Keecie? Keecie is een kleine ontwerpstudio in Amsterdam, waar laptoptassen, handtassen, etuis en portemonnees van echt leer worden ontworpen. Keecie is een initiatief van ontwerpers Klaartje de Hartog en Caroline Borgers, die ervoor zorgen dat ze alleen met leer van hoge kwaliteit en afkomstig uit Europa werken. Uniek is het dat elke tas, etui en portemonnee met de hand is gemaakt, waardoor het gegarandeerd een sterk, duurzaam product is. Ik ga er dan ook vanuit jaren plezier te hebben van mijn tas. 🙂

Wat mij opvalt aan de tas is dat het soepel leer is. Het leer krast een klein beetje, maar dat geeft het juist karakter. Het leuke is dat er een handtekening, in de vorm van een speels prentje, is achter gelaten aan de binnenkant. Dit is ook waaraan je  product van Keecie herkent. De tas is in diverse kleuren te verkrijgen is. Ik heb gekozen voor een (tijdloze) grijsbruine kleur. Tip! Zorg er wel voor dat je een beschermhoes/cover om je laptop hebt.

img_0779img_0782img_0814img_0816img_0700img_0839

img_0694
Model: Esther Knot

Wil je meer weten over Keecie? Neem dan snel een kijkje op www.shopholland.com. Heb je specifiek interesse in de Head Office tas? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s