Een zijdeachtig plaid van Alpaka

Via een interieur blogger, zag ik een prachtig plaid voorbij komen. Een plaid van een mooie, zachte kwaliteit, namelijk van Alpaka Design. Het leek me heerlijk om onder weg te kruipen en niets is minder waar!

Alpaca wol is afkomstig van de alpaca uit de hooglanden van Peru, familie van de berglama’s. Het is een van de allerzachtste wolsoorten die er is. Daarnaast is het sterk en duurzaam en heeft het een mooie glans. Ideaal materiaal dus voor een fijne warme plaid.

Er zijn diverse soorten kleden van Alpaka verkrijgbaar, maar ook sjaals, poncho’s en sweaters. Ik koos voor een Plaid Exclusive Fishbone. Het zogenaamde ‘Plaid Exclusive Fishbone’ is gemaakt van 100% baby alpaca wol. Het wordt beschouwd als de beste natuurlijke vezel ter wereld. Het ziet er ‘dun en licht’ uit, maar het is heel warm, zacht, zijdeachtig en duurzaam. Exclusieve Fishbone Plaids kennen een tijdloos design, topkwaliteit en het beste comfort. Het plaid is voor binnen- en buitengebruik.

Het kleed is in 14 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb gekozen voor cocoa/wit. Goed te combineren en qua kleur tijdloos. Love it!
img_1985img_1986img_2019img_2034img_2038img_2042

Meer weten over Alpaka? Neem een kijkje op http://www.alpaka-shop.com of klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s