Liefde voor JORD

Zoals jullie vast weten, ben ik groot fan van sieraden en horloges. Zo ook van houten horloges. Dit keer laat ik jullie graag kennismaken met JORD. Voor wie het niet kent. JORD is een bedrijf uit de Verenigde Staten met prachtige design horloges, gemaakt van hout.

img_2184

Elk horloge is uniek, en dat maakt het merk in mijn ogen bijzonder. De houten horloges van JORD zijn gemaakt met de beste stukken hout en worden met de hand gemaakt met duurzame materialen. Verschillende houtnerven en natuurlijke kleuren, zorgen voor een uniek karakter.

JORD biedt diverse mannen- en vrouwenmodellen aan. Ik het gekozen voor het model Dark Sandal Wood & Smoke uit de zogenaamde Frankie serie. De Frankie serie bestaat uit 6 verschillende kleurencombinaties.

img_2188

Het horloge zit in een prachtige box. Dat maakte het voor mij leuk en spannend om uit te pakken. Ik verbaasde mij over de kwaliteit van het horloge. En een pluspunt is dat het horloge erg licht en comfortabel draagt. Er wordt een klein pennetje meegeleverd, zodat het bandje van het horloge makkelijk is in te korten. Ik moest wel import kosten betalen, maar dat mag de pret niet drukken. Wat mooi!

img_2164img_2183

Wil je meer weten over JORD? Ben je nieuwsgierig naar de collectie? Neem dan snel een kijkje op www.woodwatches.com.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s