SNURKen door Bedsupply.eu

Al een tijdje was ik aan het kijken naar een nieuw dekbedovertrek voor de jongenskamer en we hebben een overtrek gevonden. Een nieuw bed volgt! :-). Mijn jongste is toe aan een peuterbedje en mijn oudste wil graag een ‘grote mensenbed’, zoals hij het zelf noemt.

Onlangs heb ik samen met Fotograaf Jansje Klanzinga een woonproductie gemaakt in Deventer. De bewoner had een te gekke pyjama aan van het merk SNURK. Een merk dat van slapen en bankhangen graag een feestje maakt. Een merk met bijzonder (kinder)beddengoed, sierkussens en kleding voor dag en nacht. Geïnspireerd!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Via internet kwam ik terecht bij Bedsupply.eu, waar het merk SNURK wordt verkocht. Een online shop met verschillende kwaliteitsmerken en een groot assortiment beddengoed. Dekbedovertrekken en Kinderdekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten.  Maar ook is er een groot assortiment van (hoes)lakens, kussens, dekbedden en spreien.

Mijn zoontje heeft zelf zijn overtrek uitgezocht en koos voor de zogenaamde Percal. Een overtrek met een prachtig dessin, waarop een ridderpak is afgebeeld. En wat geeft het een stoere look aan de slaapkamer. En dat niet alleen, want mijn beide kinderen hebben zoveel plezier in de slaapkamer. Ik weet zeker dat de jongste ook volgt met een overtrek uit het assortiment van SNURK, want ook hij is en was niet uit Koen zijn kamer weg te slaan.

img_0271img_0376-1img_0449-2img_0505img_0512img_0559-1img_0508

Meer verkoopinformatie? Voor het nemen van een kijkje in de webshop van Bedsupply, klik hier. Wil je kijken naar het aanbod van SNURK in de shop? Klik hier.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s