Puddinglampjes by Gwennieslab

Weet je het nog?? Ik heb onlangs een kandelaar besteld bij Gwennieslab. Omdat ik groot fan ben, heb ik ook nog puddinglampjes besteld, waarvan ik in ieder geval eentje laat fotograferen op een kinderkamer voor een woonproductie.

Gwennieslab is het label van ontwerpster Gwendolyn Hardam. Zij is haar studie Modevormgeving begonnen aan De Willem de Kooning academie te Rotterdam en uiteindelijk afgestudeerd als autonoom beeldend kunstenaar.

Net als bij de kandelaar, kun je duidelijk zien dat het puddinglampje zorgvuldig met de hand is gemaakt. Kleine imperfecties geven het product charme en maken het product uniek. De lampjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Wil je wat anders? Ze maakt het op maat! Ik koos voor een lichtroze/gelige met een okergeel snoer.

img_9852-1img_9831-2img_9841-1

Voor de kinderkamer bestelde ik een lampje met een struisvogel. Dit lampje neem ik tijdens een shoot mee voor de woonbladen. Hoe gaaf is het als het uitgelicht wordt in een magazine. Wat mij betreft zeer terecht!

img_9872-1img_9868-1

Weet je wat super is? Ik mag samen met @missjettle op Instagram iemand blij maken met een lampje naar keuze.

Wat moet je doen?

  1. Volg @missjettle, @gwennieslab en @carolien_manning op Instagram
  2. Laat een reactie achter onder een geposte foto van de winactie
  3. Tag je vrienden. Het liefst zoveel mogelijk :-).

De winnaar wordt op zondag 5 februari bekend gemaakt.

Wil je een kijkje nemen op de website van Gwennieslab? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s