Kay Bojesen stijlvol met Kjaerbak

Mijn zoontjes, Koen en Noud, zijn mijn lieve, kleine aapjes (soms… 😉 ), maar ook is het aapje van Kay Bojesen is mijn favoriet. Via Stoeruh Zaken heb ik een replica aap, waarvoor ik stijlvolle accessoires bestelde. Jammer, want toen ik de accessoires in huis kreeg, kwam ik tot de conclusie dat het niet past. Oeps….! Gelukkig heb ik via een kennis het ‘echte’ aapje mogen lenen. Zo kan ik alsnog showen hoe te gek het is om het houten aapje van Kay Bojesen een andere look te geven.

img_1939

Ik bestelde een klein, zwart brilletje en een echte leren rugzak bij Kjaerbak. De accessoires zitten in een erg mooie, stijlvolle verpakking, waardoor je het goed kunt bewaren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Kijk nou hoe wijs het houten aapje er uit ziet. Ik vind het hilarisch staan. Jij? De bril is overigens ook in een staal kleur te verkrijgen. Ik bestelde zoals je ziet de bril in het zwart. Het rugzakje bestelde ik in het lichtbruin. De tas is ook te verkrijgen in een schoudertas in het zwart.

img_1977img_1908img_1946img_1964IMG_1972 (1).jpgimg_1923img_1920img_1915img_1922

Wil jij ook accessoires bestellen voor je houten aap? Neem dan snel een kijkje op www.kjaerbak.dk. Er is zoveel leuks!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s