Een skateboard van Boardavenue

Hou jij van skaten? Ik niet ;-), maar ik vind het wel prachtig een skateboard toe te voegen als accessoire in huis. Onze kinderen hebben een vintage skateboard in de slaapkamer en Mama kan natuurlijk niet achterblijven. Ook ik wilde een skateboard, maar dan zonder wielen, want ja… een Mama en skaten?? Deze Mama in ieder geval niet. Ik wilde een board om op te hangen aan de muur of gewoon om neer te zetten in huis. Stiekem heb ik het een afgekeken van de surfboard trend, want surfboards zie je in verschillende interieurs voorbij komen. Prachtig!

b6ac65933412f4d016ee7aec2df96b14

surfboard-als-woonaccessoire
Afbeeldingen via Google.nl

Via Internet kwam ik terecht bij Boardavenue, waar je boards kan laten ontwerpen naar smaak. Kunstenaar Anke uit Dubia zet namelijk een kunstwerk naar keuze op een skateboard. Elk van haar ontwerpen zijn uniek en spectaculair.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Waar je het voor kunt gebruiken? Voor allerlei doeleinden. Je kunt er een krijtbord van laten maken, het gebruiken als kapstok door er haken aan te bevestigen, als magneetboard  of puur als decoratie. Ik koos voor dat laatste. Via internet heb ik een afbeelding ingezonden van een Adelaar en wat ben ik blij met het resultaat.

muursticker_379_oog_van_de_adelaar_03

De structuur van op de skateboard heeft een stoer grint effect en de afbeelding lijkt geveegd. Ik heb hem nu in de woonkamer staan naast de kast. Ik denk niet lang meer, want mijn oudste zoon ‘zeurt’ nu al wanneer het op zijn kamertje komt te staan. Benieuwd hoe lang ik er zelf van kan genieten…. 😉

img_1504img_1510

Benieuwd naar Boardavenue?  Klik hier. Inspiratie op doen? Baardavenue is te volgen op Facebook en Instagram.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Claribel schreef:

  In summary, for annyone who is tired with trainihg
  oor skipping meals to lose weight naturally you can check out this new “fat reduction trick” because dooing so
  wipl let you achieve excess fat loss goal quickly and naturally.
  It does exist, it is not a lie, however it appears to work just on laboratory animals.

  It might appear contradictory, however in order to lose weighht naturally, yyou will need to eat. http://Emiliombmy583Blog.Blogocial.com/Exercising-to-Lose-Weight-Trainer-Gym-or-Self-Help–3203403

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s