Kunst van Gwennieslab

In een aantal magazines en kranten zag ik prachtige, bijzondere ontwerpen voorbij komen.  Mijn oog viel namelijk op zogenaamde puddinglampjes van Gwennieslab.  Een lampje die doet denken aan een omgedraaide pudding. Geen lamp is hetzelfde, want het is handgemaakt en uniek. Het is gemaakt van gips en oog door het design vrolijk. Erg leuk voor op kinderkamers, maar ook geweldig voor in kleurrijke interieurs.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gwennieslab is het label van ontwerpster Gwendolyn Hardam. Zij is haar studie Modevormgeving begonnen aan De Willem de Kooning academie te Rotterdam en uiteindelijk afgestudeerd als autonoom beeldend kunstenaar.

Ik bestelde een kandelaar van gips, want naast lampen ontwerpt Gwendolyn meer. Een puddinglamp vind ik erg leuk, maar een kandelaar past op dit moment meer binnen mijn interieur. De kandelaar heeft een doorsnede van 13 cm en een hoogte van 6 cm
Je kunt duidelijk zien dat het zorgvuldig met de hand is gemaakt. Kleine imperfecties geven het product charme en maken het product uniek. De kandelaar is in diverse kleuren verkrijgbaar.

15048012_198413733948534_7085637603839442944_n

Ik zelf ben een groot ‘mint’ fan. Diverse accessoires in deze kleur komen in onze woning voorbij. Ik koos dan ook voor een kandelaar in deze kleur. Blij verrast was ik, dat er een bijpassende kaars werd meegestuurd.

img_1531img_1545img_1544img_1512img_1524

Wil je ook eens kijken naar het aanbod? Neem dan een kijkje op www.gwennieslab.nl. Naast de zogenaamde LEF collectie, ontwerpt Gwennieslab veel meer!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s