Een meester aan de muur

Op de VTWonen & Design beurs ben ik terecht gekomen in de prachtige stand van Muurmeesters. Ik wist niet wat ik zag. Prachtige muurmeesters schitterden in de ruimte. Stylish verantwoord, strak en warm. Sindsdien GROOT fan.

14499096_554080198112046_1371369897833005056_n
Foto: Stand VTWonen & Design beurs 2016

Ken jij Muurmeesters? Ik sinds de VTWonen & Design beurs dus wel ;-). Muurmeesters is meester in het op groot formaat printen van (oude) meesters op stof, zoals Rembrandt Vermeer en Frans Hals. Het is een krachtig en prachtig statement voor aan de muur. Hoe bijzonder is het om een schilderij van jouw favoriete meester in huis te hangen of op je kantoor in het door jou gewenste formaat. Het fijne is dat je kunt wisselen van doek wanneer je maar wilt.

De collectie bestaat uit klassiekers, stillevens, portretten en landschappen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hoe het werkt? Een Muurmeester bestaat uit een (groot formaat) textielprint. Het doek wordt simpel vastgeklikt in een stevig aluminium frame. Het frame is makkelijk in elkaar te zetten. Je krijgt er een eenvoudige beschrijving bij. Je kunt de ruimte een andere “look” geven door van print te wisselen. Er zit aan het doek een lus, waardoor je makkelijk de print uit de lijst kunt halen.

Op internet zag ik een foto van VTWonen voorbij komen van een anonieme muurmeester (bloemen) toegeschreven aan Francesco Gaurdi. Een muurmeester die perfect past in ons interieur.

muurmeesters-oude-meester.jpg
Foto: VTWonen

Na een paar dagen had ik de door mij bestelde muurmeester in huis. Al snel had ik mijn muurmeester in elkaar gepuzzeld, zodat ik het een plekje kon geven aan de muur.

Er wordt een handig ophangsysteem meegeleverd, waardoor je de mogelijkheid hebt hangers aan de muur te bevestigen (je moet dan wel willen boren). Wij zelf hebben een ophangsysteem met rails aan het plafond. Ik heb plakkers  (speciaal voor het ophangen van schilderijen) gekocht bij de bouwmarkt, waarmee ik uiteindelijk het schilderij heb kunnen hangen aan ons systeem. Fijn, want het lijkt zo mooi boven de bank. VERLIEFD! Ik weet zeker dat er in de toekomst nog een muurmeester in huis komt. 🙂

img_1233

Wist je dat je niet alleen schilderijen kunt bestellen, maar ook kussens? Fijne kussens van Oude Meesters. Met afbeeldingen van prachtige details als kant, maar ook met Oude Meesters in hun geheel.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Meer weten over het aanbod van Muurmeesters? Neem dan snel een kijkje op www.muurmeesters.nl. TIP! Wil je iemand verrassen? Op de site heb je de mogelijkheid cadeaubonnen te bestellen. Erg leuk en origineel.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s