Home Collection van de Vloerkledenwinkel

Gek ben ik op vloerkleden. Door het neerleggen van een kleed op de vloer, wordt voor mij het interieur een geheel. Het verbindt de bank, een stoel, de tafel, etcetera. Het biedt warmte, maar is ook een duidelijke eyecatcher in huis.

Vintage kleden vind ik fantastisch, zeker op een beton en-of visgraat vloer. Ook effen kleden, verdienen wat mij betreft een plek in ieder interieur. Het is tijdloos en valt goed te combineren. Hoe fijn is het als een eyecatcher in huis nooit verveelt?!

Ik zelf heb al een lange tijd een effen kleed in huis. Ik ben er blij mee en het verveelt nog niet. Zeker door de rustige, tijdloze kleur. Stiekem verlang ik wel eens naar iets anders, maar dit kleed weg doen? Dat nooit! Althans, nog niet ;-). Tja, wat wil je als interieur addict.

Onlangs was ik met mijn gezin een midweek in Egmond aan Zee. Tijdens onze ‘mini’ vakantie, brachten wij een bezoek aan de Vloerkledenwinkel.nl. Althans ik! 😉 Want de kindjes lagen heerlijk te slapen achterin de auto.

Wat heeft de Vloerkledenwinkel veel keus. Ik zag prachtige vintage kleden, maar ook kleden met een fel patroon, effen kleden, etc. Kleden van wol, vilt en ga maar door. Mocht ik toch flauw zijn van ons huidige kleed, dan neem ik zeker een kijkje in de online shop, want het leuke is dat het mogelijk is om op zicht kleden te bestellen. Ik ben een twijfelkont, dus voor mij ideaal!

Tijdens mijn bezoek viel mijn oog op een Kross kleed. Een kleed met een tijdloos design en voor een betaalbare prijs. Na navraag bleek het te zijn gemaakt in India. Er werd mij verteld dat het kleed onderdeel uit maakt van een eigen exclusieve collectie vloerkleden, namelijk van de Home Collection en dat het ook verkrijgbaar is bij Loods5.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

De zogenaamde Kross 900 is een handgetuft kleed met een duidelijke structuur. Het is een dik kleed gemaakt van wol. Er zijn drie kleuren te verkrijgen in 2 verschillende maten, namelijk in het wit/beige, lichtgrijs en donkergrijs. Mijn voorkeur zou uit gaan naar de lichtste variant. Alhoewel lichtgrijs toch ook wel erg mooi is, vind je niet? Tja, ik twijfel al weer ;-).

38645-1.jpg38646-1.jpg

Ben jij net zo enthousiast als ik en overweeg je een Kross kleed in huis? Klik hier. Nieuwsgierig naar de volledige Home Collection van de Vloerkledenwinkel? Klik hier.  Wil je gewoon eens een kijkje nemen op de site en ben je nieuwsgierig naar het volledige aanbod? Klik hier.

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s