Daniel Wellington goes black

Regelmatig zie ik de meest fantastische horloges voorbij komen. Al eerder bestelde ik een Daniel Wellington horloge, want van Daniel Wellington ben ik fan (lees: GROOT fan). Onlangs werd er een nieuwe editie gelanceerd. In 1 woord: WAUW!

Ik bestelde een rosé kleurig horloge voor mijzelf. Dit keer ging ik voor een zwarte editie, namelijk de zogenaamde classic black reading van 36 mm. Zó leuk voor de feestdagen.  Warm, mooi en elegant. Het bandje heeft een krokodillenprint. Tof!

img_1194img_1144-1img_1163

Bij mijn aankoop bestelde ik er een Classic Cuff bij. Een minimalistische rosé kleurige armband. Wat mij betreft DÉ perfecte combinatie. FAN!

img_1141img_1151img_1157img_1168img_1181

Omdat ik hou van afwisseling, bestelde ik er een los bandje bij. Ik bestelde een zwarte NATO-band als extra bandje. Te gek toch?

dw-classic-black-cornwall-36mm-rosegold_1

Ik ben ontzettend blij dat ik dit prachtige uurwerk van Daniel Wellington mag dragen Het is een echte eyecatcher die zijn naam eer aan doet met een tijdloos minimalisme en eenvoudig design. Slank en elegant. Een moderne klassieker.

Wil jij nou ook een horloge van Daniel Wellington? Er zijn diverse modellen, maten en kleuren. Kijk maar eens op www.danielwellinton.com/nl.

Korting? Je hebt geluk! Van Daniel Wellington mag ik mijn trouwe volgers op Instagram (klik hier) en Facebook (klik hier) verblijden met een korting van 15%! Je hoeft bij je aankoop op de site alleen maar de kortingscode in te vullen tijdens het afrekenen. De kortingscode is: carolien_manning.

LET OP: Twijfel niet te lang, want de kortingscode is beperkt geldig, namelijk tot en met 31 januari 2017.

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s