Aan de slag met ‘Demin Drift’

Demin Drift. De kleur van het jaar 2017. Logisch, want wie houdt nou niet van blauw. Ik in ieder geval wel. Het is makkelijk te combineren en erg hip. Ik doe al enige tijd mee met de blauwtrend, want in ons huis is blauw volop aanwezig. Dat is jullie vast niet ontgaan.

In de woonkamer op de wand achter onze bank hebben wij al jaren plezier van een blauwgrijze kleur en deze kleur komt m.i. in de buurt van ‘DE’ kleur van 2017. Iets lichter, maar schijnt net als Demin Drif blauwgrijs op. Op onze wand zit de kleur ‘Bluegrey’. Een kleur waar ik via Instagram veel vragen over krijg. Mij maakt het nog steeds blij en het is het makkelijk te combineren.

In onze ‘master bedroom’ voert ook blauw de boventoon. In de slaapkamer hebben wij de muur geverfd met de kleur ‘Ocean Blue’. Ook daar ziet de blauwkleurige muur er fris uit. En ook daar is de kleur weer te combineren met diverse kleuren en (woon)accessoires. Of het nu geel is, roze of zwart is. Alles kan, alles mag!

img_0927

Ook de slaapkamers van de kinderen zijn blauw. Goh, verrassend ;-). De bedoeling was om één van de kamers te verven in het okergeel. Omdat de kleur niet goed pakte op de muur, heb ik een restant gebruikt voor de andere kinderkamer. Niet heel variërend, maar wel erg mooi! Ik heb het hier over de kleur ‘Petrol Blue’. Een warme, donkere kleur.

img_0908img_1008img_9756

Onze logeerkamer heeft een lichtgroene kleur (Pale Jade Green) op de muur, maar ook in onze (logeer)kamer voert blauw de boventoon.

img_9223

Je ziet en merkt het. Ik ben overduidelijk fan! Ook al ben ik een meisje, sinds ik als kleine meid kan praten, is blauw mijn lievelingskleur. Niet zo gek dus, dat ik blij word van de nieuwe kleur van het jaar 2017.

In ons huis, hebben wij twee bovenverdiepingen. Beide verdiepingen heb ik onlangs geverfd in een donkergroene kleur. Een kleur, waar ik uiteindelijk niet zo blij van word. Ik vind het mooi, maar niet passend bij ons in huis. Je snapt het. Ik stond te trappelen om beide hallen een likje verf te geven en natuurlijk in de kleur Demin Drift.

img_2033

Ik bestelde verf bij www.decoprof.nl. Ik liet de kleur mengen door Decoprof van het merk Globalpaint. Ik koos voor een extra matte verf, duurzaam, van hoge kwaliteit en (ook) aanbevolen voor buitentoepassingen. Wat een fijne verf en wat is het makkelijk aan te brengen. En het ideale is, dat het makkelijk is schoon te maken en in één keer dekt. Wie wil dat niet?

Ik bestelde op Decoprof ook schildersmaterialen. Zo bestelde ik  een roller, afplaktape en folie voor het beschermen van de vloer. Niet meer naar de bouwmarkt, maar direct aan de slag ;-). Hoe fijn is dat! Alhoewel beide hallen, nog wat aanpassingen qua styling nodig hebben, ben ik blij. Blij vanwege de kwaliteit en uitstraling van het verf en blij met de kleur. Dat kan ook niet anders als ‘blauw’ fan! Wat vind jij?

Wil je ook muurverf en schildersmaterialen online bestellen? Neem dan eens een kijkje op www.decoprof.nl. Niet meer naar de bouwmarkt, maar bestellen vanuit je  ‘luie’ stoel in huis. Een aanrader, ideaal en ook nog eens top kwaliteit.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ziet er leuk uit zeg! Goed bezig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s