Uitgelicht: Stoerestore.nl

Altijd leuk om vriendelijke en inspirerende mensen te leren kennen. Onlangs ben ik in contact gekomen met  Jelly van der Molen en Annet Orsel. Twee dames met dezelfde passie. Beide delen een passie en liefde voor interieur. En dit delen ze in hun webshop vol mooie spullen.  Ik heb het over Stoere Store. Een shop met leuke acties en artikelen. En het leuke is dat het met name stoere en tijdloze items zijn, passend in elk interieur.

Www.stoerestore.nl. Momenteel vind je volop woon- en wanddecoratie in de shop, papierwaren en producten voor de kerst. Leuk toch? Want wie wil nou niet zijn huis leuk aankleden met kerst. Ik wel ;-). Volop sfeer en gezelligheid. Ik hou ervan.

14440999_1805576262990109_1850674591264677784_n
Metalen Sterren Stoere Store
15036243_1828007930746942_3402406977440984554_n
Kersthangers Stoere Store

Waar ik voor ben gevallen? Ik ben gek op wanddecoratie. Op schilderijen, maar ook op spiegels en geweien. Laat dat nou te koop zijn in de shop van Stoere Store.

Geweien. Je ziet het veel voorbij komen in diverse huizen in Nederland. Ook in Scandinavië, is het een ‘hot’ item. En door Scandinavische huizen op Instagram word ik volop geïnspireerd.

Een gewei staat gezellig en sfeervol. En het leuke is, dat je er ook nog eens accessoires aan kunt hangen. Kijk maar eens op onderstaande foto. Cool toch?

Bij de dames van Stoere Store bestelde ik een houten gewei van Dennie’s Projecten. Een houten gewei met ophangsysteem (afstandhouder). Het is handgemaakt en elk gewei is uniek. Nu nog een leuk plekje aan de muur vinden. 🙂

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wat ik nog meer bestelde? Dol ben ik op spiegels, want spiegels ‘maken de wand’ :-). Voor het naar buiten gaan, check ik altijd mijzelf. Zie ik er ‘oké’ en fris uit??! Tja…welke vrouw doet dat nou niet? Ik kan niet zonder. En stiekem mannen ook niet. Toch? Die van mij in ieder geval niet. 🙂

Weet je het nog? Al eerder bestelde ik een rotan spiegel van Mangissliving bij een andere shop. Ik zag een nieuwe versie voorbij komen en wat ben ik fan. Mangissliving heeft namelijk een zwarte variant in de collectie. Leuk om te combineren met mijn andere spiegel. Te gek toch?

 

Weet je wat gaaf is? Ik mag in samenwerking met Stoere Store op Instagram een gewei weggeven naar keuze. Er staan namelijk in de webshop diverse, handgemaakte varianten. Zo heb je altijd een UNIEK exemplaar in huis. Doe jij mee met de giveaway?

Wat moet je doen?

  1. Volg @stoerestore op Instagram en @carolien_manning;
  2. Laat een reactie achter onder de geposte foto van Stoere Store op onze feed (dit mag op 1 van beide zijn);
  3. Tag je vrienden.

Op zondag 18 december wordt er via Instagram een winnaar bekend gemaakt.

Ben je nieuwsgierig naar het volledige aanbod in de webshop van Stoere Store? Neem dan snel een kijkje op www.stoerestore.nl.

 

 

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Anja (IG naam: in_a_house) schreef:

    Hartstikke leuk!! Ik doe mee met se winactie en hoop zo’n mooi gewei te winnen- zou een mooi kerstcadeau zijn😊
    Fijne avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s