Instacollage via printyourmoment.nl

Ik kan net mij nog als de dag van vandaag herinneren. In 2015 werd ik gebeld. Gebeld door de redactie van VTWonen. Ik was gekozen als winnares van het Voorjaarshuis. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wat een nieuws en wat een pret! Ons VTWonen Voorjaarshuis werd gefilmd en gefotografeerd. Natuurlijk volgde er een publicatie op www.vtwonen.nl en in het VTWonen magazine. Zo trots als een pauw! En wat heeft het veel gebracht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Omdat ik het zó leuk vind om inspiratie te delen, ging ik in februari 2016 van start met mijn eigen blog. Extra leuk is het om te zien dat de site wordt gewaardeerd. Inmiddels genieten vele volgers van wooninspiratie op Instagram en social media en mijn blog wordt succesvol bezocht. Wederom: TROTS!

Waar ik ook erg trots ben, is dat ik in contact ben gekomen met Jansje Klanzinga van StudiojansjeJKF. Naast het feit dat ze erg lief en leuk is, fotografeert ze FANTASTISCH. Samen hebben wij de meest prachtige binnenkijkers gemaakt. Wij gaan nog wel even als setje door ;-).

image
Foto van Jansje en mij: Gepubliceerd in nummer 12-2016 VTWonen

Mensen vragen inmiddels om advies. En dit alles naast mijn fijne baan als Accountmanager bij Ajilon. Een bedrijf in de detachering en Werving & Selectie. Zoek je naast interieuradvies een baan in de techniek? Ik kan helpen ;-). Trots dat ik dit alles mag doen en mee mag maken. En dat dankzij het winnen van het VTWonen Voorjaarshuis. In ieder geval heeft het mij een duwtje gegeven in de juiste richting.

jkf_carolien_007

Omdat ik de start van mijn ‘zogenaamde’ interieur carrière wilde leggen, heb ik een Insta collega op wit aluminium bij www.printyourmoment.nl laten drukken. En wat ben ik tevreden met het resultaat. Trots dat ik mijn succes moment op mag hangen in huis. Ik liet de Insta collega bezorgen bij Instagrammer (en Mama 🙂 ) @Rietveldje, waar ik tijdens een bezoekje direct wat ‘kiekjes’ maakte in huis.

IMG_9536.jpgIMG_9544.jpg

Inmiddels is de collega in Groningen. Nu alleen nog manlief aankijken voor het boren van een gaatje in de muur bij ons thuis.  Daar wordt hij nooit zo blij van. Ik natuurlijk wel ;-).

img_0898

Wil jij ook een collega van je Instagram foto’s? Ik mag namens www.printyourmoment.nl een Sinterklaas cadeau weggeven, namelijk een Insta collega van 9 foto’s gedrukt op wit aluminium.

Wat moet je doen?

Natuurlijk is het achterlaten van een berichtje op mijn blog altijd welkom. Succes :-).

Print Your Moment is een bedrijf gespecialiseerd in fotoprints voor unieke wanddecoratie. Print je foto’s op Aluminium, Plexiglas, Hout, Forex of Textiel.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s