Sinterklaas schenkt Emma

Sinterklaas is weer in het land. En dan is het zó fijn als er een pakje in de brievenbus belandt :-). Of als er een bezorger aan de voordeur staat met een enorm pakket. Dat vind ik als interieur addict heel erg vet.

De Sint maakte dit keer een hele goede zet, want hij gaf een cadeau voor op ons ‘logeer’bed. De verpakking verklapte een klein beetje Sint zijn idee, want hij hoorde dat er slecht geslapen wordt, ‘O JEE’.

img_0697

De Sint hoort namelijk wel eens (lees: VAAK) kinderen in ons bed. In de nacht is dat voor ouders geen ‘dikke’ pret :-). Slapeloze nachten hebben wij vaak, dus dit cadeau is 100% ‘raak’.

Het EMMA matras verzekert een goede nachtrust voor ouders en kind. Dat is wat ik als ouder niet erg vind :-). Nu kunnen wij ‘af en toe’ gescheiden slapen, want het zijn meestal de kinderen die ons grote bed kapen :-). We liggen dan letterlijk aan de rand van ons bed. Ook dat is voor ons als ouder geen ‘dikke’ pret.

Een nieuw matras op de logeerkamer is ‘o zo fijn’, want vanaf nu is het gedaan met de pijn :-).  Geen dikke veren meer in onze rug of onder de benen. Het is heerlijk liggen van ‘top tot aan onze tenen’. Ik vertrek sinds de komst van Emma vaker naar een ander bed. Bedankt lieve Sint voor je TOP ‘zet’ :-).

img_0670

Op Emma-matras.nl bestel je een kwalitatief matras en je mag 100 nachten proefslapen. Echter, met de komst van Emma wordt het minder ‘snel’ gapen. Het maakt ons in ieder geval heel erg blij, zelfs met Sinterpietje en kindje ‘Noud’ aan de zij :-).

img_0693-1img_0675img_0682img_0683

Kijk nou hoe fijn het matras is ons bedje ligt. Zoals we in Groningen zeggen: Dat is prettig voor ieder ‘jong’ en ‘wicht’.

img_0882img_0875img_0711img_0709

Kijk op www.emma-matras.nl als je wilt weten wat Emma te bieden heeft. Ik weet in ieder geval zeker dat je met de komst van Emma, erg veel nachtrust beleefd! 🙂

Dit bericht is in samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s