Uitgelicht: Studiohus.nl

Studiohus.nl. Een prachtige webshop met een aanbod van producten gericht op interieur, wonen en styling. Manden, potten, vazen, kussens en plaids. Maar ook items gericht op kinderen of leuke DIY’s.

Online shoppen is erg leuk, maar het bewonderen van items in real life vind ik nóg leuker!  Ik werd dan ook erg blij, toen ik hoorde dat Studiohus een pop-up store ging openen in Sneek! Sinds een paar maanden is de winkel geopend. Met succes! 🙂

studiohus12
Credits foto: mydailyteacup.wordpress.com

Via Instagram ben ik in contact gekomen met onderneemster Barbara. Wat een leuke, spontane vrouw. Ze runt de winkel alleen. Wat een bewondering, wat een respect. Ik heb via haar een nieuwe aanvulling op mijn Mangissliving collectie in huis. Van Mangissliving heb ik een spiegel en kruk. Nu is dit aangevuld met een rotan bord. Gewoon leuk om neer te zetten of om op te hangen als decoratie, maar ook is het te gebruiken als bijvoorbeeld een foto- of kaartenwand. Laat de kerstkaarten maar komen :-).

img_9405img_9415img_9421-1img_0114-1Wil jij eens een kijkje nemen op de website? Klik hier. Wil je een bezoekje brengen aan de winkel? Ik zeg: DOEN! Het adres is: De Gedempte Poortzijlen 4, 8601 BW in Sneek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s